Жената-дракон съществува

Рискува зрението си с татуировка на очните ябълки

Обратно в новината

Коментари - Жената-дракон съществува | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво момиче, което се е обезобразило доброволно! След 10 години дали ще се харесва така?!? ...а след 20?!? Кой ще я вземе на работа така, освен като някоя екзотична танцьорка?!?

На тази мацка тези татуси й отиват. Разбира се още е млада и това е фактор, но със сигурност има доста ангажименти като модел, а защо не и в поооорно индустрията, мисля може да стане сензация.

Когато си тъп и вашите също са тъпи става така

Баси май . . . .

ㅤ

Капризничещ Индивид с Фрапиращи Лицеви Аномалии.

Татуирането е болестно състояние...

Аз на моята змия и праим собственоръчно сини тауировки на очите и тъмни кръгове като на панда. А като фанем винкело, направо ме обзема творческия дух на татуизма.

Да беше използвала някакво нетрайно багрило, като иска да е различна. Така щеше да може да се изографисва по различен начин във всеки маниакален епизод, а сега какво - като се покрие всеки сантиметър - какво ще прави? Остава си еднаква за цял живот! И то кофти еднаква, понеже сега се харесва такава, но хората се променят непрекъснато и утре няма да се харесва същата.

Като махнем боята и другите извращения мацката е много красива и в лице и в тяло. Жалко че се е побъркала и се е осакатила по такъв начин.

Малоумие съчетано с брутален идиотизъм + олигофрения , каква е тази мания да съсипеш насила тялото си само за да бъдеш различен.

Оригофрения отвсякъде ни залива. Това казва статията за изперкалото идиотче в Австралия. Сега остава да си завре една бутилка газ в задника и по червата да пусне един маркуч, да сложи едно пиезо елементче на предните зъби и като се оригне, да пуска и огън. Дебили, дебили!

Дано някой е казал какво се случва ако не поддържа тялото си в това състояние след години ;)

Татуировките показват, че даден човек се превръща в животно. Така че, всчики татуирани губят от човешкия си образ и от своя манталитет. Това да се татуираш значи, че не уважаваш себе си, че нямаш самочувствие и, че си зависим. В миналото татуировки носят само затворниците, закоравелите престъпници и дегенератите. А, сега всеки втори с татуировка - това за какво говори?

Не знам, ама аз лично татуирано животно не съм виждал. Дай някакъв линк, да се накефим :)

Гнус

Идеална е мацката, просто уникална. Както казваше баба ми: "Породист кон и под скъсан чул се познава". Да оставим настрана, че има абсолютно перфектно и секси тяло, но и в лицето е красавица. Аз лично с най-голям кеф, ако имам възможност бих си я хванал за сериозно гадже и даже деца да имам от нея. Знаете ли като тръгнете с такова гадже под ръка как ще ви гледат всичките? Пък и тялото си е нейно, каквото иска, това ще прави със себе си. При нея се е получило повече от добре

няма спор, че е готина докато е млада /особено да ти пусне два езика-безценно - гнус някаква/, какво правим като остарее

Нещо като аксесоар ли кво? Не знам на 69 кво ще прайш освен ако не си фен на хорър жанра или порното с извращения?

На 33 може и да съжалява.