Какво най-много отблъсква мъжете

Някои жени смятат, че тежкият грим, изкуственият тен и платформите са сигурен начин да впечатлят мъжете. Ново проучване показва, че грешат.

Обратно в новината

Коментари - Какво най-много отблъсква мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, с добро облекло можеш да направиш хубаво впечатление и дори да го спечелиш за месец - два. Мъжете бързо губят интерес и се насочват към следващото ... завоевание. Затова мили дами - помнете разликата между красивата и умната жена - първата винаги е прелъстена и след време ... изоставена, но умната жена НИКОГА не се чувства така. Тя винаги има няколко алтернативи.

Най-страшни за мъжете са простите жени.

И още: нечистоплътните силиконовите надменните големите претенЗии лиглите окичените елхи кухите леики интересчииките клюкарките интригантките злобните

Има приказка - голяма жена за парад малка за креват

Има най-различни приказки, коя от коя по-глупава. Тази приказка ми се струва, че в настоящето важи точно наобратно ;)

Мен лично ме отблъскват татуираните кози с двулитровите бири и мръсните дънки.

Много ми е интересно тълкуванието на понятието "естествен грим"... Звучи ми като гримирана в синьо с естествени багрила

"участвалите в британско допитване мъже заявили............"а, българските мъже, какво са заявили или тях кой ги пита.....................?!

Космат ЧИРУЗ на платформи , с издути джуки ,магистрала между силиконовите цици и обем-ОТВРАТ !!!

Странно - нищо не пише за издутите джуки тип " жертва на домашно насилие " или " втори срамни устни " . Явно има мъже (с пари )които ги харесват щом толкова много жени продължават да се обезобразяват по този начин.

По принцип е така, мъжете харесват естествените жени с малко грим и стилно облекло.Когато жената е красива не й необходимо повече. Когато не е, започва едно мазане с грим, контене, понякога наистина има ефект. Общо взето за всеки влак си има пътници, като гледам как младите момичета ходят с тежък грим и кичозни дрехи, явно има мъже, които си падат и по такива жени. Общо взето двойка от "кичозна кифла" и "празноглава мутра", така модерни в днешно време. За високите токчета винаги съм се чудила, наистина е смешно, първо че никого не можеш да излъжеш като си ниска без значение на какъв ток ще се качиш, но със сигурност ще си съсипеш краката. Една приятелка ходеше все на високи токчета и след години й се наложи да й си прави операция, сега може да носи само пантофи и гуменки, да не говорим колко трябва да внимава и какви болки има на моменти. Така че бъдете себе си- красиви, грозни, ниски, високи, никой не може да излъже гена и природата, по-важното е да не плащате със здравето си след време заради красотата.

Да, на празноглава мутра му трябва кичозна кифла и едва ли ще се впечатли от естествена красота. Просто за всеки тип мъж си има определен тип жена.

Вера, много си права за всичко. Но, за съжаление, повечето мъже, харесват точно тези кичозни кифли. Нали знаеш - предлагането е според търсенето. Пък и това, което се предлага в изобили, е обикновено по-достъпно ;)

Намирам мнението Ви за крайно глупаво и едностранчиво! Не всички ниски жени носят висок ток, за да излъжат околните за височината си. Високият ток е символ на елегантност и женственост; в много от случаите той диктува цялостната визия на облеклото. Освено това не зная защо сте решила, че високите обувки са непременно неудобни при положение, че качествените такива са точно толкова удобни както галошите за дамите от една друга категория. Същото важи и за грима на дамите - по принцип грима е съобразен със събитието и целта на използването му. Аз лично харесвам по-тежък грим за вечерни и официални събития. Ако е направен умело, без значение дали е "естествен" или вечерен, жената изглежда красиво. А категоризирането "кичозна кифла" е много обидно и показва липса на адекватност и тесногръдна преценка спрямо една огромна група жени. С други думи, цялото Ви изказване ми напомня на баснята за лисицата и киселото грозде.

Май си се познала в думите й и затова толкова настървено се отбраняваш ... Смешно е твърдението за удобни високи обувки. Ако те карат навсякъде с кола и ги носиш само за украса, да ... Ако не, може да са удобни за час, два, пет, но за постоянно и целодневно носене и ходене с тях просто няма как да са удобни. А за вечерния грим ... пак си има някакви граници ... Не случайно се казва "тежък" тежкия грим :) Та ако едно грозде е кисело, то си е кисело за всички, а не само за лисицата ..., ако ме разбираш :)

пропуснали са миризмата на пот и прекалената агресивност и активност напоследък на нежния пол.

Така е. Аз съм жена и не харесвам обувките с платформи - много са травеститски. Стоят като огромни подкови. Да не говорим пък колко са смешни жените, които ги носят - едвам ходят, но в името на височината какво ли не правят жените ... А тази година много ги носят. Особено чалгаджийките и абитуриентките.

Зависи, имах обувки на много висока платформа, които бяха изключително удобни.

по принцип платформата е по-удобна от токчето, но много високите платформи са груби и грозни(особено тези , които носи мара отварачката). ниски и средни платформи са ежедневна обувка, не вечерна.