Жени Живкова представи колекция "минималистичен шик"

Модна къща „Жени стил” показа тоалетите си за есен/зима 2019-2020

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

простата комунистка и за шивачка не става

Коя е жената до Емилия Масларова?! Моля, помогнете!

Колекцията не е нещо особено, но е възможно дизайнерката да има "творчески застой". Това е характерно за истинските творци. Аз по принцип много харесвам Жени Живкова - скромна, не е нетрапчива, премерена в изказ и в поведение, като се има предвид наследствения й статус. Пожелавам и успех и още по-добри колекции.

Навремето един Лекар,Инжинер или Медицинска сестра получаваха много по-малко заплащане от един барман,сервитъор или шофъор. Дядо й беше 'Доктор по Неграмотност'-пишеха му речите ,поне да се научеше да ги чете-и това не можеше. Комунистите издигнаха простотията в култ,за да блестят мухлясалите от нафталина,които унищожиха всеки порив за истински бизнес и развитие на таланти в България.

Добре че комунистите опростачиха нацията,да 'блестят' с посредствеността си. Потресаващо!!!

Майтап. Пълна луд....

Злобата …. ,че вижда класика и стил в работата на г-жа Живкова, позеленя и се поболя ха,ха,ха…...!???????

За първи път присъствах на ревюто но г-жа Живкова заедно със съпруга ми и внучката. Всички бяхме очаровани от представените модели - изчистени, елегантни, насочени към съвременната делова жена. Цветовете и материите са подбрани с много вкус. Поздравления за огромния труд и предоставеното удоволствие.

Тази "нова" колекция сякаш съм я виждала по обикновените магазини за конфекция. Нищо интересно и ново не показва.

На една от снимките коментарът е "Деси Цонева". А на снимката са Калканджиева и друга жена, която също не е Деси Цонева (извинете, не познавам всичкия хай-лайф). Колекцията всеки да я харесва според вкуса си, но толкова ли е трудно да се поднася точна информация?

Усмивки от старите ленти.....

По принцип не харесвам стилът на Жени Живкова, но може би защото тази колекция е по-изчистена, има няколко модела, които стават. Но фотографът определено не е в час. Толкова лоша светлина имат снимките, не знам дори как се казва това, но всички от публиката изглеждат грозни до болка - всички петна, бръчки, бели коси и т.н. се набиват в очите.

На мен лично моделите на "Жени Стил" ми харесват. Семпла офисна конфекция :). Обикновено са от качествен текстил, а не плоиестер...

Потресаваща посредственост. Мухъл и скука.

шик? комунизмът ще е винаги кич

Некромангите на умиращия строй гробище.

Докога

Ще ни преследва фамилията Живков?

След 20 години най-сетне я научиха да се усмихва :)))

не ми харесва.