Жените изгониха актрисата Присияна от “Фермата“ 9

„Канатица“ спечелиха привидно безнадеждния дуел на Арената в приключението по bTV

Обратно в новината

Коментари - Жените изгониха актрисата Присияна от “Фермата“ 9 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая ще загубят играта, след като изгониха Петър,който беше най добър,Линда която няма мнение и балерината която се хвана на уловката на опитната Лилия от другия отбор,направиха преврат срещу Петър и разбиха целия отбор,а уж щяха да защитават жените,а се видя че и това не направиха с изгонването на Присияна.

Ако искате и 50 платени статии за бозата на опосумите пуснете, тоя кенеф никой не го гледа. Трябва да си много прост и бавноразвиващ се, за да гледаш това. Самият факт, че даже липсват коментари под статията говори за зрителския интерес към туй нещо. Дано това да му е последния сезон. Амин.

ПрИсияна нищо не означава. Докато Пре-Сиана е българско двусъставно име от предлога ПРЕ, означаващ много и форма на Старобългарския глагол СИЙ(съм) със задставката сричка от Линеар НА. Съм небесна. Пресиана - Пре(много) Сияеща. Озарена.

Тъкмо щях да питам що за име е Присияна. Но все пак не разбрах защо, след като сий значи съм, то ,, преводът,, е много сияеща? Ме е ли нещо като многосъществуваща, юного налична, много ,,е, . Или други синоними на ,,съм,, .