17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема кой да чандърса китовете и са неспокойни

Българинът по традиция лекува всичко с 2 лекарства - секс и ракия. За друго не знам, ама за здрав сън може и да помагат. 3 ракии преди лягане и всеки спи като къпан.

При някои е само с ракия...:))

За здрав сън, на жените, пък и на мъжете, има една древна техника.

Абе, може да се наспиват по-трудно, ама поне са еманципирани.

Естестевно - много повече работа, много повече отговорности, съответно многоо повече стрес. За повечето мъже домакинската работа и грижите в градината са като балета - фрък-фрък и готово! А жените им освен това трябва и да работят, докато за мъжа е достатъчно да ходи на работа.

Това важи за САЩ, където допреди 20 години един мъж със заплатата си изхранваше семейство от жена и три деца. Затова жените вече имат голям стрес, щото няма как мъжа сам да храни 5 членно семейство, отделно броят на браковете намалява главоломно. В България такъв комфорт е бил факт само през 30те години на 20 век. През соца след това жените бачкаха по задължение, но пък имаше пенсиониране на 50 години, млади баби и много детски градини. А броя на браковете в наши дни изобщо няма да го коментирам, затова ни е такава демографията на българите.

Я, жените пак имали проблем с нещо. Но не е пропуснато да се спомене какви "героини" са, разбира се. Защо осе счупвали от "домакинска работа". С пералната машина, с миялната машина, с робота-прахосмукачка, с готовата храна, която ти я карат до вкъщи...

Това се отнася за държанките, не за съпругите. Правиш ли разлика?!

Факт!