17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Портфейлите на прасетата с които си лягат.

Аз като нормален, хетеросексуален мъж, НЕ искам жена, която да е домакиня и да влиза в ролята на домашна прислужница. Не искам обаче и да се опитва да доминира и да е лидер във връзката. Искам жена, която да ме приема като равен и като приятел. Е, аз пример за какъв сексизъм съм? :)))))

За неутрален.

Такива мъже карат жените да се чувстват спокойни и сигурни с тях. От това по-хубаво няма.

Сойке, Сойкеее ще видиш ти една сигурност и спокойствие, ти ще си първата, дето ще го обявиш тоя за чехльо, като заживееш с него.:))))))))

Всичко има в природата, важно е младите да се обичат и да не са от един пол!

е плод на дълбоко умствено увреден феминистки мозък...

Първо демонизираш мъжете, а после лекичко смекчаваш демоничния им образ. Оказва се, че нормалният мъж е всъщност демон с омекнали китки... Но това не пречи да бъде обвиняван и в двете...

И кое е лошото, че жените инстинктивно търсят сигурност у един мъж?! С джендър-пендър дивотиите си, ще затриете ЕС! Аман, от джендър-логики! Какво да търсят жените, мека китка, с когото да се бият сутрин, кой да нахлузи по тънките пражки ли?! Ей, арабите идат и ще ни превземат, а вие зорлем джендъризирате младите мъже!

Жените просто търсят джендъри от другия пол. Нормално е да не търсят НЕДЖЕНДЪРИ, защото това предполага, че последните нямат пол и са само задници. Нещо като тебе. Нали смяташ, че не си джендър, а задник?

Няма лошо да търсиш сигурност, но да сложиш и ти нещо на мегдана. Какво предлагат кобилите у нас? Една празна глава, един недоразвит мозък и една гола путка без пукнат лев. Квалификация, образование, морални ценности, умения - няма ги. Но знаят да искат да имаш къща, таратайка и банкова сметка, нали? Срещу само една путка. Която за капак на всичко е и фригидна заради недоразвития мозък....

Движиш се в лоша компания. Смени си средата, ако ти самият имаш нужното ниво.

Естет 77

Пример за агресивен сексизъм, описан по-горе в статията