Жителите на Хоуп Ранч в Калифорния не желаят принц Хари и Меган Маркъл да им станат съседи

Те са загрижени преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в предградието да не го превърне във "втори Монтесито"

Обратно в новината

Коментари - Жителите на Хоуп Ранч в Калифорния не желаят принц Хари и Меган Маркъл да им станат съседи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая ще се върнат в Бъкингам да се молят на татето да ги приеме и пак да им даде кралските титли. Айде, той може да им прости, ама батко Уилям като стане крал, сигурно пак ще им бие шута и ще ги натири обратно в САЩ....

Титлите им никой не им ги е отнел. Но и да искат, не могат да се върнат. Даже и Хари да се разведе, пак е невъзможно - британците го презират, ама много го презират. Той не само участва в грозното лъгане за пари и обществени позиции, оркестрирано от жена му, но с охота участва в поругаването на всичко, на което баба му беше посветила живота си. Всичко това го прави освен предател на семейството и национален предател, защото кралицата/кралят е лицето на родината му пред целия свят.

Айде на бас, че затварят улици охраните им, за да не би някой да снима лицата на децата им :D Голямо криене, голямо чудо пада на тези деца. Почва да ми става съмнително: има ли деца изобщо или МегитУ чака да поотраснат, че да им оправи негроидните черти преди да ги представи на обществото...

Има деца. За неин лош късмет обаче са по-бели и от белите хора, рижият ген на Спенсър е доминирал. Има обаче два важни въпроса: 1. Тя ли ги е родила, защото демонстрира странно люлеещ се корем и клякания и навеждания, които бременна жена не може да направи, защото бебето и околоплодната течност няма къде да се преместят. 2. След като тя чевръсто обяви сина си, с кучешко име, за принц, а дъщеря си, с име на заложна къща, за принцеса, титлите ги задължават да представят децата на обществеността. Иначе са напълно кухи и лишени от съдържание. Но или предвид нарцисизма й я е страх, че двамата рижковци ще я засенчат, или предвид алчността й иска всяка проява с тях да й носи пари.

Харалампи скъса джоба след което голямата красавица Спонж Боб го разкара. Любовта изхвърча

Наркоман и крадла. Да не говорим за хобито им да предават най близките си роднини. Чудни съседи му ха ха ха

Във всеки случай са по-добри от теб!

koi kakvoto si napravi sam ,nikoi drug nemoje da mu napravi.

Никой не иска негрюха да му стане съсед. Ще се заселят още негрюхи и цените на имотите им ке паднат.

Американците на горките жертви на английски расизъм… ква стана сега тя, а? Тези в UK не ги искат, в USA да ги изстреля Мъск на Марс и да не чувам за тях. Идеалното прайваси ще си намерят там.

Еми щот те не могат вече да си позволят да живеят в оня скъпарски квартал, тука в Хоуп Ранчо- пак е готино, но някак по- селско такова.

lu4ka

Колко тъжно и жалко е, никой да не те иска.

Рижият,колибарката със своя опит във всички направления в живота,ти показа колко изглупя като си послуша долната глава.Срам и позор си за династията.

Никой не иска да бъде съсед на Хари, който получава смъртни заплахи от Талибаните в Афганистан.

Той и за талибаните не е важен, понеже на никого бе му пука за него, най-много баща му да го е еня и толкоз. Но след малоумщината му в "мемоарите" са засилили охраната на брат му.

Какви охрани, какви улици затварят, за кого - за един никому ненужен бивш royal и посредствената му жена, дето никой не беше чувал за нея до момента, в който се натресе на Хари. Принцеса Ан, РОДЕНА кралска принцеса, единствена дъщеря на кралицата, се движи цял живот без охрана. Даже и след опита за отвличането й, в който опит се е справила по невероятно смел начин. Тоз папунчо и мърлата му затваряли улици...баси комплексарите, като нашите мутрогени и чалгаропитеци.

Съселови си търсят дупка за зимата.

Тия селяндури да подсушават тапетите

В Аляска, в Аляска...

Никои не иска катуна с черната перла.

Ахкайти охкайти българи за западналия инцест.