Живка Терминатора прегази Краси Танка във "Фермата"

Тираджийката демонстрира пълно превъзходство над режисьорката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и наебаха ли се поне?

Как изтрайвате над 2 минути от това хипер противно предаване за да сте наясно и да поЗнавате участниците. Ако не са филмите с дублаж отдавна да съм продал телевизора. Не се трае нищо, нито бързи смели сръчни на плажа, нито на Храчков тъпнята, нито маскирания бездарен певец, нито на цистиридис.

Добре де, ти като искаш не гледай, но не налагай и мнение! Ок?!

Един и същ Мирон,едни и същи сюжети измисля. Аудиторията се ентусиазира,неуморно коментира във Фб с далеч по-груби и просташки изрази ,но пък рейтингът е гарантиран и телевиията-майка е доволна. Значи всичко е Ок....

Репортажът за ферма отглеждаща мухи беше по-интересен. А мухите по-полезни за изпражненията...

Краса е много зле, дали осъзнава, че за нищо не става и избива комплекси?! Много неприятна жена!

Ебаси упадъка са тези кликбайти на Дир-а. Максимално затъпяване.

Няколко сезона гледам Фермата и забелязах един и същ сюжет. Първо се оформят 2-3 Мачовци. Веднага около тях се залепят 4-5 кифли, често сред кифлите се откроява Алфа кифла. В тази група кифлите живеят комфортно и спокойно. Момчетата са обгрижвани от момичетата, просто групата се чувства недосегаема. Останалите са все още неориентирани и търсят алтернатива или не се решават да се присъединят към Мачовците. След 1 -2 седмици се открояват "отрицателните" герои и постепенно се оформя другия лагер, малко по-късно и неговия лидер. Между двата лагера започва война за елиминиране на противниците. Все още има неутрални повечето се опитват да са добре и с двата лагера. Аз винаги съм бил за опозицията без значение какви са хората. И така вчера една кифла си отиде за което съм много доволен, макар че в началото не харесвах Живка.

Абсолютно споделям мнението ти, точно така е! Само, че аз мачовци не виждам в този сезон!

е стъпила здраво на земята. Работна, умна и с остър език, но без да обижда. Много харесвам открити хора, а не като глупачката мижитурка Красимира, нахъсвана от злобните фермери, като Ивайло Простаков, Мартина Подмолната.

Красимира се оказа много тъпа, не знам какво режисира, това, че е инат не я прави силна! А освен това е много голяма флегма, ужас! Къде е тръгнала да се състезава, беше досадна за гледане!

Цветист език използват в това предаване. Шофьорат,камионджийката тираджийката ,хлебара,милионера...... Тези аматьори артисти имат все пак имена. Ако ще я карат така да използват и опусумите и там каквото още...примерно гея ,татуираната ,ревлата.

Няколко милиона мозъчни клетки умряха докато си пия кафето и чета това нещо. Ма аз съм си виновен. Що кликам.