Коментари - Гаджето на Тейлър Суифт става герой в комикс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука в УСА ние "суифтите" сме добре, ама останалите ги е страх консерва да си отворят туко виж нашето девойче изскочи без грим и им изкара акъла.

Тя е влюбена в него и много й личи. Той не изглежда чак толкова заслепен, но си е направил добре сметката. Ще понатрупа още известност с тази зъбла.

Тейлър е НЕ мажоретка ( танцьорка ), а Милиардерка ... Но дали някакви идиоти не искат да я ОГРАБЯТ ??? И все пак е и певица... Би МОГЛА да си избере който иска мъж, стига да си подхождат.. Но за да стане това, трябва да разгони всякакви мангали Избяглаи от затвора, Мазни Митьовци, араби и негри... Мазните МИтьо-вци са идиоти, които могат да РАЗВАЛЯТ веселието и празника на хората... Хората слушат МУЗИКА, а мазните Митьо-вци си слушат алармата на коалта и ИЗНЕРВЯТ всичко наоколо.. Освен това Мазен Митьо означава ЛАЙНО... А в случай че има МНОГО пари, Мазния Митьо е едно ЛАЙНО, покрито с пари... За да си добре, трябва да ги разкарваш да бягат НАДАЛЕЧЕ такива, щото може да РАЗВАЛЯТ бизнеса на МНОГО хора и да фалират... Ако някой мъж се опитва да я злепостави, принизи, значи НЕ е за нея.. Някои ИЗМАМНИЦИ лъжат за да правят секс с човек от другия пол. Човек може да се почувства като под действие на наркотици, Чувства се ЗЛЕ , но е Пристрастен... А Разни КРАДЦИ изнервят и дават Наркотици за да ОГРАБЯТ и мъже и жени, и да ги правят на просяци... И в ДВАТА случая, трявба да гониш НАДАЛЕЧЕ всякакви идиоти, които ИЗНЕРВЯТ всички наоколо.. Чалгата, като музика, също е ВРЕДНА.

Ако резултата от завършена журналистика е да пишеш за Тейлър Суифт през час, то да живеят кофражистите.

Стига с това невзрачно момиче бе дирници.... Всеки ден по 2-3 новини

новината е абсолютно безмислена :) , но този пич малко го съжалявам трябва да се пита винаги оттук нататък, дали нещо му се случва заради него или за това че е гадже на тая щека