Животът на Зеленски става сюжет на комикс

В творбата се разказва как едно време той е изиграл ролята на президент в комедиен сериал, как действително е станал президент на Украйна и как не е имал никакъв политически опит тогава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той и Хитлер така в последните дни на райха попляскваш децата и ги оращал да отбраняват Берлин, та и тоя клоун изпълнявайки нарежданията на политическата проститутка Бай Дън хвърли цялата си държава в разруха и смърт ! Ако беше умно и разумно да се биеш с безспорно по-силен враг до подледния си човек и подледната здрава сграда то Датчани, белгийци, холандци, Французи, чехи нямаше да се предадат на Хитлер без изстрел и съпротива !! И да чакат Руснаците и американците да ги освобождават ! Само заплашеният от сигурна смърт се съпротивлява до край, а ако руснаците искаха да избият мирното население, което 50+ % са им роднини до сега да го бяха сторили . Но на този евреин не му пука за украинците- просто изпълнява израело-американските интетеди и хвърли народа си в унищожение, само и само Русия да бъде разпарчадосана и изядена от западните орки, чиято алчнист и жажда за надменна и злобна власт нямат равни в човешката история ! Този гном трябва да го обесят с главата надолу собствените му хора ! Аз казах . Хау !

Ми той си е измислен комикс така или иначе

От времето на ВСВ САЩ внедряват пропагандата си в комикси, анимационни филмчета и филми. Така обхващат огромна част от населението и им промиват мозъците от ранна детска възраст, та чак до средна възраст. За справка - Всички филмчета на Дисни, комиксите на Марвел и ДС

А белите "магистралки" дали са ги нарисували?

"Защо той е правилният лидер за Украйна в този момент?" Правилния лидер за Украйна? Не. За САЩ - да. Но за Украйна - не!

Че той винаги си е бил комиксов герой. Пародия. Карикатура.

Трябва ли да рекламираме наркоманията сред децата?

Че той и сега не разбира от политика.

Всяка свиня си има Коледата! А тоя така преяде с мласт, така се освини...

разстрел за тоя боклук, нацистка подлога!

Аз предлагам да го канонизираме. От сега той е: свети Зеленски

бе Уили!

Какъв комикс за тоя селянин. Тоя комик заслужава една огромна карикатура която да я закачат на площада в Киев.

Имаш предвид него да го закачат! Те нацитата от Азов вече му го готвят!

да, точно за това става - за комикс, но колко смърт всъщност се крие зад този комикс , нищо героично и лидерско не виждам в живота му, по скоро е жалък и вреден.

Направо му давайте оскара, долнопробни западни помияри....

Ами той си го заработва! На всички форуми се явява он-лайн да се презентира! Даже и сега на фестивала в Кан са му дали трибуна! Как да не му дадат Оскар догодина!!!! :-)

Първо Златната палма в Кан.

Тоя като го видя и като чуя Украйна ми се повръща! За всичко трябват граници! Преиграването е вредно! Кога ще си пребере боклука?

Аман от тоя!!!

И сега няма политически опит. Лошото е, че няма как и да има. Опит се трупа чрез решения, последици, поуки. А той е тъп и изпълнява заповеди - не взима решения, не търпи последствията от собствените си грешки. Единственият опит който може да натрупа е, да взима сам решения. Но той е толкова тъп, че обвинява за всичко руснаците. Ще натрупа само злоба.

че тоя клоун е ходеща карикатура и непременно доказва КОЛКО СА ТЪПИ ХОРАТА Да мислят че клоун от телевзияита ще им донесе просперитет какво им донесе смърт и разруха.. ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ГЕРОИЗМА...

Жалка работа

Дано комиксът да е карикатурен, че да има някой да го чете.