Жизел Бюндхен: Преди оцелявах, сега живея

Бразилката даде първото си интервю след раздялата със съпруга си Том Брейди

Обратно в новината

Коментари - Жизел Бюндхен: Преди оцелявах, сега живея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като натрупаш кинти е лесно, писва ти на оная работа и айде айляк! Другото е мъка и всеки ден ядове. Преебаваш си и децата така

Всеки мъж и жена след 15г брак, а и по-рано, се чувства като в капан с партньора си. Повечето хора просто седят в брака било по навик, от страх, заради децата или за пари. Около мен /а аз имам огромен кръг от хора в ежедневието си/ 99% или са разведени или за да не го направят работят по 65 часа седмично, а през уикенда спортуват и "ремонтират" вилата, за да не се избият вкъщи. Така че - браво, честита й свобода на Жизел!

жени като нея са привилегировани и в тази ситуация, защото - вече си има деца и не и трябва мъж за семейство, съответно няма нужда да търпи връзки, които не и изнасят по една или друга причина. Има пари, има деца - мъжете вече нямат коз да я водят за носа по една или друга причина с надежди за нещо си. Отсега нататък връзки само ако и докато мъжът ти обогатява позитивно живота, почне ли да прави проблеми, прав му път.

хааа разсмя ме.. но е така

Красшва магнетична жена, какво прави смесицата от гени..страхотна не по лигав напомпан начин

Да ти го набием у 8 килограмовата Бразилска путка

Браво, кака! Нищо лошо не казва за бившия, просто вече се е задушавала в този брак.

Супер жена, а и Брейди е готин пич. Случват се такива неща, хората са на различна вълна, не е драма, разделили са се човешки, това е по-важното. Да са живи и здрави и двамата.

Кучка като всяка жена, взела е всичко възможно от него и го напуска защото вече не и е интересен.

Той я е напуснал.

Тая е Стахотна Жена !!! Сега ще се Брули с Който тя си избере е това е живота !!! Браво усетила се в капана с тоя маймуняк мъжа и !!!

Три деца родила на маймуняка. Страшно тъпа е била, така ли? Къде ви намират такива поткопоклонници бе? За това сме на това дередже с жените. Те си знаят, че винаги има идиот да им върже.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами-------- https://urlis.net/biocom