Криско влезе в журито на новия ”X Factor”

Хип-хоп звездата Криско ще бъде част от журито в четвъртия сезон на "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Криско влезе в журито на новия ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя дришльо ще опростачи формата!

ще замести "Лека нощ деца"..

Вкарайте Мишо Шамара и ще биете рибата по простащина.

кара си лайнарката в Щатите и го е страх да се прибере ....

о да, о да , о да

BTV Comedy се бори за излъчване на новото комедийно шоу

Ха-ха-ха-ха-ха! Не, че досега съм гледал реалити фекалиите, но сега вече съм убеден, че таргет групата им е селския чалга идиот!

Все никой не гледа и не слуша Криско, Брадъри и чалга и пак има нови сезони, а в ютуб Криско има няколко млн. гледания. Така, че на люти клетви и обиди в коментарите нещо не вярвам вече.

Ами точно толкова са идиотите колкото гледанията.

Дриско ли...Само 100 кила.

След Дарина и Криско може би най-добре да поканим Стоичков. Поне ще се посмеем,.

Халваджян май иска да се пенсионира по-рано.

Айде тия си еб*аха майката на рейтинга с дриско,то не ,че имаха,ама.

Бляк!

Криско е супер.....Тук явно пишат некви комплексирани дъртаци над 40 години, които слушат Лили Иванова. Погледнете в ю туб беее, всяка негова песен има над 5 мил гледания. Момчето е тръгнало от нулата, песните му са модерни и социални...

А, Дриско, стига се хвали сам, че доста се размириса.

Прав си.... Явно някой също е забелязал рейтинга на Криско и иска да го експлоатира в своя полза. Това обаче не е моята бира....

Бедата е най-добрия бееее,дърт пе--рунгел.къф е тоя калъф -дриско.Ходи се образовай малко.Аман от дърти чекиджии ,като теб,дето гледат крантите около него и цепят по цял ден главата на малкия Мук-ъх ъх!!!

" Много хубава, много палава, няма тя цена - дупе баклава."; "Покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как са бараш";" дай му не го мъчи, дай му сега"- част от социалните текстове на "твореца". Пиуле, щом верваш че помиите му могат да се гледат 5 мил., ми е ясно какво ти е IQ( ако знаеш въобще какво е това. Като начало образовай се какво е социална музика.

Сега, като се замисля сигурно 90% от така наречените "пенсионери" в българската естрада са тръгнали от нулата и са изпяли много повече "проекти" от Криско. Някои бяха и все още са успешни мениджъри и продуценти. Интересно ще бъде някой от тях да участва, като гост в X-фактор и Криско да даде коментари от скамейката на журито. Може би за да имаме култура в частност музикална трябва да уважаваме традициите и да се учим от по-опитните изпълнители. Тук за мен целта е друга....

Какъв коментар може да даде Криско и на какъв език- на уличен превъзходен може би... Да сложат за жури и Джорджано...

След Дарина Павлова и Криско, вече остава само Дриско да "влезе"... в журито.

В България има три вида народ: - тези, които ни крадат, другите са чалгаджии и артисти, и третата - бедняците. Е, вземете няколко човека от народа? По този начин ще се подпомогне някоя бедна душа.

Каквото предаването, такова и журито.

Егати журито, щом и този лигльо е там.........................

И ако той е безпристрастен :))) Кой знае сега как си прави тънката сметка за това онова за да си в комисия жури. Трагедийката е пълна, Криско жури да оценява талантливи хора - това че е изпял няколко популярни песни и е станал известен дава ли ти качества да оценяваш и да обучаваш. Че той учи тинейджърките как да се мятат :))

Криско е най-големия съвременен творец в България!

Момчето е талантливо ,заслужава това признание. Отначало не приемах таланта му на сериозно ,но той показа много добър талант.

ПИПО

"Хип-хоп звездата Криско" Яко:)))

Добре де, да речем че Криско не е звезда, кой тогава? Пак Лили Иванова? Не че и има нещо, ама лапето пуска по песен на месец, пък тя на 10 г.

Ти тази шльокавица песни ли наричаш...

Щом и недоразумението Дриско стана псевдо-жури на псевдо-състезание смятайте колко ниско е паднала летвата.Все повече изпростява народа,вече стигнахме,че и започнахме да задминаваме и шампиони в дисциплината ИЗПРОСТЯВАНЕ като американците...

добре, че не сме стигнали зомбираните колхози поне.

Алелуя бейбе! Шапка ти свалям Халваджиян, пачка трябва да се прави на всяка цена! Българската култура кучета е яли. Простащината трябва да е посъвместна! Карикатурата Криско въобще няма да я коментирам.

Криско не го коментираш, ама песните му явно ги знаеш... Сигурно си ги и пееш, ама иначе сме голямата работа...

Само от името ти може да се съди за потенциЯла ти.

Разбира се, че Криско ще влезе в журито! Нали музикалната му култура, глас и творчество като цяло, са с изключителен приност за българската музикална сцена и тласкат младите към изконни ценности на обществото! Даже орден Стара планина I му дайте!

принос...

Аз телевизия не гледам, защото по цял ден съм пред монитор и ми е предостатъчно, като нищо скоро да сложа и очила... Обаче в офиса има колеги, които следят американската и британската версии на шоуто и никак не са лоши... Даже чувам, че този Саймън изкарвал милиони от сезон... Обаче, човека дава милиони на победителя, а тук май нищо... Колкото до журито наистина трябва да има поне еди актуален изпълнител, в смисъл настояща звезда... Добър или лош Криско си и такъв и дори и да го плюете гледанията са както навремето продажбите - ако ги има е звезда, без значение кой какво разправя...

Изборът на продуцента е логичен - търси гледаемост и скандал, а не качество, защото добре знае, че качествените хора са малцинство. Разбира се мнението, че шоубизнесът не е с образователна цел донякъде има основание - нали само така се създават инкубатори на глупостта. Само после да не се сърди, че коментарите са хейтърски. Те ще бъдат такива и за самия него.

Нищо не става от тоя и предаването е пълен боклук,моля никой да не го спонсорира,особено държавата!

Предаването като формат е уникално. Това кои са в журито и как се прави в България е съвсем друг въпрос.

Журито взе лека полека да възмъжава, че си беше съставено само от любители на мъжките ласки. Иначе наистина си е безмислено, да се дават толкова пари за Лъскаво Караоке, но народа иска песни танци, сеир и готвене.

Да не забъркваме и готвенето моля!

Няма как - Народът иска предавания със засукани гозби. Пример: ШЕф Мастър , Манчев , Черешки и т.н.

не гледам това предаване, но добър избор са направили. по-добре тоя пич отколкото някакви пенсии, в последните години само той има хитове в тая държава..

То не е за гледане!Срамота!

Нещастен бездарник...

Написал си си името, където се пише коментарът.

хвала на тази чуждоземна телевизия за избора. добре, че не гледам телевизия, а още по-малко тази. избрали са си бездарен текезесар, който не само страда от певчески дарби, но се беше пуснал в нета как някаква малолетна шафрантия му прави свирка.

Ох добре че се отказах да гледам това безумно предаване.