Златка Димитрова се показа без никакъв грим

Златка Димитрова последва примера на колежките си от шоубизнеса и публикува във Facebook свои снимки без грим. За разлика от тях обаче, тя наистина го направи без да лъже феновете си, намазана с фон дьо тен.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова се показа без никакъв грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако я питат дали й пука за мненията на хората,сигурно ще каже "Не"! Но нека не се залъгваме доста е грозновата,единствено харесвам в нея,че е естествен човек,който си казва всичко и се държи мъжки,но че няма вид -няма. Има къде къде по-хубави и привлекателни момичета!

С грим, без грим, за шляпане става. Тя милата и без това само в тоеа е добра.

Поредната порция ГЛУПОСТ. Такива жени ги показват с цел да ни разсмеят и да се каже - Ето какви не трябва да сме. Не знам успели ли са, не са ли, но не са нормални в никакъв случай. Иначе би трябвало да разсъдят, че се подиграват с тях.

ама тя милата и с грим е зле, а без ... страшилище!

прилича ми на една от прислужничките в мойто училище

Браво за смелостта й! Иначе съм съгласна с 1.

Като се знае как изглежда за какво и беше да се показва без грим?!!!!!!!!!

господи....довечера трябва да изпия кило ракия за да не сънувам

хахахахахахахха

Изглежда бита

Златка е красива и без грим! Всички жени, които се гримират без грим изглеждат много по-зле от нея. Не видяхте ли снимката без грим на Николета Лозанова-та тя изглежда грозна!

че тя с грим красива ли е? Според мен не.

d4

Я си представете след десетина годинки как ще изглежда мацката....

е кво, не са ли я били преди снимката?

Малеее вук

много точни и забавни коментари - хахахахахаха

Не е виновно момичето! Ако аз съм бащата отдавна да съм се гръмнал, заради това че съм възпитал такова чудо.

Не знам какво не й харесвате! като за 200 лева е идеална! Тя поне си знае цената и не обявява извънземни тарифи.

Имаше една приказка: " отдалече грозна, отблизо - страшна" ; за съжаление такива жени се водят за секссимволи:(

Ама патешката уста не е пропуснала. Ужасна е

Не разбирам този медиен пинг-понг с тези никому ненужни и с нищо неполезни същества като Златки, патки и прочие селски пръчки. Хора, събудете се, бе! Държавата се удави в евтина чалгия, цигания и селска простотия!

Темата за вампирите е развита. Това си е похват - колкото по-грозни жени показват, толкова по-хубави ни се струват водещите по телевизията. За деградацията на конкурсите "Мис ..." да не говорим.

отврат

Джизъс!! За пръв път Антония Петрова ми се струва красива. И за пръв път съм благодарна, че има козметични продукти и клиники по пластична хирургия. Призовавам Златка да се възползва изцяло от тях и НИКОГА повече да не се показва без грим. Няма такъв ужас.

Мн.са малко тези, които са по- гразни от Антония! :)) Според мен тази снимка на Златка не е направена на добро осветление, затова така изглежда! Иначе е от жените, които ту изглеждат мн.добре, ту изглеждат доста зле и не знам от какво зависи ... Може би от осветлението, може би от нещо друго ...

Напълно съм съгласна с теб. Аз доскоро се чудех дали не е мъж. Не мислех, че може да изглежда по-зле,но.....по-добре да се гримира!

Много грозно....В аккво се е направила?! Отвратителна уста, както и гърдите й на плажа..........Всичко е толкова неестествено. Не рзбирам какво харесват мъжете в очевидно неестествени черти и искуствениатрибути. Или може би се харесва от сано на комплексари, които трябва да си доказват егото като са с жена, която е набелязана за скъпа и вървежна, а нормалните мъже вече не смеят нищо да кажат по въпроса за да не минат за гейове.

Просто всички,ама всички мъже харесват жени с вид на проститутки...

напълно нормално не мислиш ли?

Е, това би било много жалко, ако е вярно. Затова явно българската нация намалява, защото мъжете не харесват не-проститутки жени.....

Грозна и отблъскваща!

Гъ-ът ми е далеч по-хубав!!!!!!!!!!!

Симпатично момиче е била преди да си надуе така устните. Сега тази грозна зурла акцентира и не се забелязва нищо друго по лицето й; вече може да се каже, че е по-скоро грозноватичка....

когато видя много от европейците естествени и несуетни ,разбирам колко сме зле..и ми стева особено весело -в кавички -е хайде всеки да си живее както му харесва!

Ужас! Потресена съм!!

.... и уплаши всичко, които посмяха да погледнат!Прилича на порноактриса от ниско бюджетен филм!

taq izglejda ujasno

Лелееее,преди завиждах на мъжа до нея,но сега го вид ,че он Вуци дави. Ако я сануваш такава,може и да се несъбудиш !

Въпросче: защо "сАнуваш" и "несЪбудиш"? Защо не е "несАбудиш" и "сАнуваш"? Или, защо не правилното "сЪнуваш" и "несЪбудиш"?

Хубава е Злати

Тая кифла, май вярно е отнесла як тупаник.

ненормални критерии за зенска красота,често си задавам вапроса луди ли сте????какви сатези крокодили които лансирате в цялата страна+

То това не е жена и човек и без друго, ами калкулатор, най-малкото защото е пълна със силиций

какъв силиции , сънуваш още , измий си очите преди да седнеш пред монитора

Пич или пичко :) "силиций" и "силокон" са две КОРЕННО различни неща. В силикона няма силиций :) За теб вероятно съществува "Силиконовата долина" и си мислиш, че това е долината на силиконовите кукли. Но това е в твоето въображение - лишено от интелект ;) Има "Силициева долина", чието име идва от "силиций" - една от основните съставки на CPU (процесорите) . А и не само на тях :)