17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парцал....Не ни занимавайте с тия IQ-та под 30.

поснете за тита

Да се бие на бебето "пеницилимн" три пъти дневно - в рискова среда е попаднало !

Да си го кръщават както искат но не можаха ли вместо турското кая (камък) да я именуват българското каменка :) или на турски не им звучи селско?

Оу, 30? Аааа, имаш предвид трите заедно?

после патрик ша го е срам от нея

кое е най-лошото на такивата: пуснат 1 път да гледаме гола цица и после 5 години ни спамят с грозните си физиономии!

не ги ли е страх да си слагат силиконови торби и да ходят на разни допълнителни пластични операции? мъжки жени, ей.

Дано не наследи захапката на баща си :)

Мисля, че "маци" е със серклаж. Иначе ще изсули бебето без контракции.

Погача не се ли прави 40 дни след раждането на детето? Това да не е западната традиция baby shower? Благо като просветен може да и каже какво е най добре да се прави на 40-и я ден след раждането.

Феноменално е, че те малоумници удпяват да имат деца. Добре че Природата е по-силна от глупостта им.

Тая златка не се ли вижда, че е е като кит , който предстои да роди тюлен.....бременна бременна, ама всеки да си заслужи уважението , на простачките с простащина само....ако си мисли, че тоя многоженец до нея мноя я харесва такава деформирана....като предните които е заплодил

странно щотощ ритуал не го знаем ние с наборките? о къде го измислиха тия снапомпаните джуки? Кога са виждали те погача ?!?

Убавица ... ама циците силиконени, веждите нарисувани, устните и скулите напомпани ... мигли, нокти и коси - изкуствени, акъл - никакъв, морал - пък изобщо. Ами, не благодаря ... харесвам качествените, естествени неща!

Е, тя е играчка. За такава добре се направи. Никой не я мисли за повече. Като сложи още някоя годинка ще стане коментатор в западнали реалитита, може и някоя кратка рубрика да й дадат да води.

Тя е бивша плеймейтка той е бивш футболист и то не особено успешен. Ако може Дир в някоя статия да ни разясни с какво са толкова интересни, че след всяка тяхна снимка в социалните мрежи следва новина в Дир.

Дано детето да не се роди с татуировки или поне да не са толкова грозни драсканици като на баща му!