Коментари - Златка Райкова с пластична операция на лицето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушай това което искаш, и когато искаш! link

евала на пластичния хирург дано е запазил калъпа и да направи още доста бройки та да удоволетвори новата мода и фейс код за заведенията и да съгласува с модерните силуети за сезона на дрехи и потници тена и формата на лицата на новата пласична колекция за сезон пролет-лято 2013

Да пожелаем на Златка нови, още по-вълнуващи и въздействащи носове, брадички, скули, устни, очи, уши и т.н.Честито !

Знаем го, Златке, знаем го, тоя същия дето миналия месец те арестуваха заради него за намерени в джипа ти наркотици и оръжия. Нали така? Тоя същия дето те записа тайно на домашно порно и те заплашва да го пусне. Ясна си ни.

ще я вземат за едни филми - специални за възрастни.

хубавица е ама няма да я снимат откъм лицето

Преди беше по красива и изразителна. Имаше възможност с мимика и гримаса да изрази чувство или настроение, да осъществи невербална комуникация. А сега нека се опита да го направи . 1-ви опит, 2-ри опит, 3-ти опит .... Ако успее да пусне НОВИНА . Интересно ще е да се види .

Изобщо не прилича на щастлива жена, напротив изглежда тъжна и нещастна, изтормозена.

Цяла България я знаела с кой мъж е...Аз не знам и хич не ща да знам. Защо ни натрапвате Златките, нещастници такива, и оскотявате ежедневно и без това оскотялата нация?!

..с един наркотрафикант, дето продава дрога на децата...не знам как тя намира това за повод за гордост?

Бате, пичката е страшна, на който мъж не му харесва значи е с големи претенции, но с малки 'възможности' !!!

Не се излагай с подобни коментари - както се е подредила, ако някой мъж не я харесва значи явно не е сляп!

Ами вземи си големите възможности и иди си купи такава.Подобни има много и на различни цени са, вервай ми.

Голям пропуск.Цяла България знае,а аз да не знам.Срамота.

каква промяна, каква визия, направо прилича на извънземно...

Абсолютно извънземно! И моята реакция беше същата! Чарът и излъчването и е заминало на кино.

Кой ли пластичен Микеланджело е ваял този божествен нос?Не, това не е просто нос, това е произведение на изкуството!!!

Що за глупост?! Между двамата има разлика, колкото от тук до Австралия!

много е красива, много ми харесва след операцията, интересно че пишещите тук които преди постоянно разправяха колко е грозна, сега изведнъж си смениха мнението, супер злобни лицемери сте

kokobrais

Златке ти ли си мА. :-) :-) :-) :-)

Хахаххааххаха!!!! Яко!

няма нужда да съм Златка, за да ви кажа, че сте злобни лицемерни неудачници.

На кой ли му пука за това какво и къде си е правила тая или оная.. Чухте ли бе, дир- ници скапани..? Бах'ти нещастния, скапан и жълтяв сайт..

Майкъл Джексън оживя.Да тичаме за билети за предстоящите концерти.

Чудя се колко време е позирала, за да добие това тъпо кравешко изражение в стил:,,Кой шъ мъ опъни тъзи вечер?"

Златка показа на света новия си нос, постъпка, с която се включи в борбата за спасяване на дъждовните гори и изхранването на африканските деца.Нисък поклон на тази велика и достойна българка!

Лелеее, това е нещо страшно, бе!Повечето от тези пластични красавици имат ментални проблеми и тежки психични отклонения.

Защо се е направила на Барби

На лекарите, които се съгласяват да съсипят едно напълно нормално и красиво лице по този начин трябва да им се отнема разрешителното!!! Всяко нещо си има граници, хипократова клетва сте полагали, алчни копелдаци такива!

Клиентът има право! Клиентът винаги има право! Дори и да няма право, клиентът има право! Дали има акъл клиента - никой нищо не казва... Точно пък тези клиенти ако почна да ги мисля...

Това не е клиент, а пациент. Лекарят не е продавач. И да, има Хипократова клетва.

Истината е, че с нейния си нос беше като кълвач, имаше си нужда от корекция, но сега е прекалила. Мисля, че това й е втора операция на носа. Стои й много изкуствено - много изтънен и сякаш отдолу е отрязан. Грозно, както повечето оперирани в Бг носове, които съм виждала.

Симонче, фактът, че си виждала толкова оперирани носове, достатъчно красноречиво говори за естествения ти хабитат, не е зле да се замислиш кое наистина има нужда от корекция.

Е, хайде сега, сигурно и ти си виждала, но даже не знаеш, че са оперирани. И силиконови гърди съм виждала, сигурно поне 10% от българките имат. Златка е нормално да е суетна, все пак с външния си вид си изкарва "хляба". Тя на носа си разчита, да не очакваш да запише курс по английски. Само, че в случая е направила лоша инвестиция.

Тц, още не й е готова квенската визия. Трябват й по 2-3гр. пълнеж във всяка бърна и силикон на задника, защото й е плосък.

Мисля,че момичето си е било много красиво и изобщо не му е била нужна пластична операция

КАК ПЪК Й ГИ БРОИТЕ НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА БЕ ХОРА НЕЩО ПО СМИСЛЕНО ТА ДА БРОИТЕ НА МОМИЧЕТО ПЛАСТИКИТЕ

Злате, учи си географията , че виж на каво са те направили !

Бъркаш 2те Златки.

все разни дребосъчки, неставащи за манекенки си правят корекции ала Никлозета, барем впечатлят. Ама то от толко дубликати излезли из под един калъп- баси скуката.

Много сте зле ДИр-а!!!

Изтрихте ми коментара, защото накърнява доброто име на Златка?! Златка и добро име това е оксиморон бе алоу?! Но ме развеселихте! Баси вица!!! Хахаха Уморихте ме от смях! Чесно!

За мен естествената кросота е най-прекрасната! Разбира се при инцидент задължително трябва да се направи пластика, но от келешлък - не!

Това квазимодо е болно от СПУН-Синдром за придобита умствена недостатъчност. А бре хора от ДИР толкова ли се свършиха проблемите че се занимавате с тая тъпанарка.СРАМОТА!!!!!!!!

С новата визия е замязала на прещипана херния.

Приликата и с Майкъл Джексън е поразителна.Пластичният хирург е свършил чудесна работа,ако е целял това.А новината сама по себе си е платен ПР.

ЩО БЕ ТЯ Е СТРЕЛЧЕНСКО -ПАЗАРДЖИШКИ ХИБРИД НА МАЙКАЛА

ахахахаахахаха :)

...всички сме много развълнувани с кого е златка-патка!!!...не само в бг знаят с кого е тя, планетарната станция на марс предаде в интергалактическото пространство важната новина...пфуууу

Аз също помислих, че е Николета станала блодинка, а то Златка. Пластичната хирургия е станала като леярна прави ги като по калъп - едни с едни еднакви, но това ще направи естествеността рядка и ценена-:). "Еднолицевите " ще са за забавление до време, отекчават с монотоноста на физиономията - я златка, я глори я николета ....

Същински Майкъл Джексън. Майкоооооооооооо

d4

та коя беше столицата на България??

Тая глупачка си беше много яка. Ама мозъка й толкоз...Тя стана популярна с онзи сурат, къде е тръгнала сега да прави ремонти...

да си смени и името ..... а... впрочем от къде пари бе......

Поне да отиде малко по-нагоре от лицето, да си направи корекция на мозъка. И без друго, той е като на едно врабче, лесно ще се оперира.

Никой мъж, който обича истински една жена, не би й позволил да направи това със себе си.