Знаменитости отправиха призив срещу фермите за мечки във Виетнам

Над 500 животни от вида обитават ферми в страната, въпреки че практиката за извличане на жлъчката им е обявена за незаконна през 1992 г.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитости отправиха призив срещу фермите за мечки във Виетнам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джуди Денч се прави на Бриджит Бардо, а Виетнам е следващата България

Защо не направят Призив към Япония всяка година се убиват 200 кита това го имали за обичай още преди 1000г или пък китайците че спонсорират черния пазар в Африка за избиването на слоновете заради бивните им,били много лековити в китайската медицина.

Хора, които ядат месо и носят кожени обувки и изделия ... намат право да протестират ... мидите, скаридите и раците, като ги варят живи - дали не страдат??? Или си веган... или приемаш, че има страдание и смърт на животни за да ни е по-вкусно, удобно и комфортно ... другото са просто преструвки и лъжливо успокоение, че си загрижен за страданието на животните.

Ферма за мечки е незаконна, но ферма за птици е законна, за зайци, за щрауси, за крави и т.н. са законни. Идиотщина. И второ какви знаменитости са тези. Никакви.

Кой си ти бре, сульо, да казваш какви знаменитости са тези !? На тях и лайната да им ядеш, ще е щастие за теб! Иначе комунизма е зло на всякъде по света и в сев. корея и в куба и там новата ком. на мадуро и раша, та и вав виетнам, дето на времето ги пожалиха!

Интересно ферма за мечки е незаконно, но ферма за индианци е законно. Да ви имам сбърканите мозъци краварски.

В днешните индиански ферми евреите с пачките са построили казина. Гледай руския филм "Брат 2". Подобно на арабските нефтени кладенци, всеки индианец получава девиденти от казината, БЕЗПЛАТНО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ, БЕЗПЛАТНО образование за индианчетата, В РЕЗЕРВАТИТЕ НЕ СЕ ПЛАЩАТ ФЕДЕРАЛНИ И ЩАТСКИ ДАНЪЦИ. За да ти е ясно: няма ДДС и годишни данъчни формуляри. Индианец във филма да си на днешно време.

Тебе и задника ти е сбъркан, та камо ли да говорим за акъла ти ...

Тотален смешник!