Зрелостта започвала на 30 години, не на 18

След пубертета мозъкът тепърва претърпявал основни промени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създателят си знае работата. Сложил е едно таймерче и между включването на хормоните и включването на мозъка има достатъчно време Земята да се насели, обаче лошият чичко Латекс...

....при някои и след тридесетата година не настъпва зрелост.

356

Почувствах се в кожата си след 40-те си години. Явно съм от по-бавно развиващите се . Обаче на мен ми харесва.

"..Проф. Даниъл Гешуинд от университета на Калифорния в Лос Анджелис подчерта индивидуалността в мозъчното развитие и каза, че е грешка образователните системи да се фокусират върху групите, а не върху отделните ученици и студенти." Ето къде е разковничето!

Не е ли по-добре, зрелостта да настъпва след 50. Тъка и тъка до 30 нищоправите, дайте да го удължим до 50 та да няма проблеми за решаване след 30. Само трябва за пенсия да се иска 5 години трудов стаж и всичко е ОК. А и профил във Фейсбук поне на 40 години.

Май прекалих с профила от Фейсбук. Тия от НОИ ще искат писмо от Зукърбъргър с подпис и печат, а и Булстат на фирмата и стана мазало. Тъка е като човек не съобразява някои неща. Виждам, че има двама недоволни. Явно 50 години им се вижда малко!!

И да не ни го бяхте казали, сами сме се досетили. Само че всеки от нас е решил за себе си, че е бавноразвиващ се. После на 30 всичко си идва на мястото.

А за някои даже не настъпва никога и мама и тате пускат в човчицата на отрочето дор докато са живи.

Златната младеж на Тодор Правешки беше до 45 години. На тези години по света хората са се осъществили като личности, народили деца и натрупали имот.