17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дългият салам и кучетата не го ядат! Тази стара социалистическа поговорка важи и за 25 годишен брак, между заможни хора. Да са бедни, разбираемо е да теглят заедно ярема на мизерията. Ама, за заможни хора, това 25 годишно съжителство е мазохизъм! Те са си омръзнали до мозъка на костите! Пак повтарям, само бедните не си омръзват, защото нямат алтернатаива.

и аз това бях написал, но с други думи, преди време като коментар под поредната новина за холивудски развод и един взвод бг-мамми ме оплюха, явно защото разпознаха себе си и семейното си щастие в картинката.:) Да, за да се разведеш се искат 2 неща-финансова независимост и липса на страх от неизвестното (т.е. смелост)

чаках. Честито!

И защо ще иска издръжка, да не е социално слаба?! И двамата имат достатъчно!

Повече парички никога няма да навредят.

Иска издръжка защото когато са я осиновили, са решили да го направят заедно. И сега липсващия родител трябва да си поеме разходите по това дете...

не става дуна за това , умнико. тя иска отделна издръжка за себе си. За детето ще плаща по друга линия

Maintenance. Нещо като да плащаш за поддръжка на тръбите на парното, когато се изнесеш от апартамента. Там друг баджанак ще се топли след теб....но ти си осъден да плащаш да има топло.