17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста антиваксъри умряха за съжаление.

Колко да е от Ковид. Определено е обичал да експериментира със субстанции. Поставил си е три ваксини. Не от руските. Поне така пишат руснаците

tonk11

Не знам каква популярност е добил ама аз го харесвам това филмче и не помня да съм го виждал. Явно се е появил в 1-2 епизода и толкоз.

Аз също се мъча да си спомня кой беше в "Кухня", но не ми е познат. А сериала беше забавен. Починалия Бог да го прости!

и кво сега да му плача ли..ха.ха.ха

Просто си замълчете!

Човека си е човек и не говоря за него. но успяха да изнамерят някой уж известен, починал от ковида. Нищо че тук може никой да не го е чувал. За сметка на това статистически за година и половина (средата на 2020г- 2021г. по седмични данни от НСИ), тук умряха 56.5+ хиляди повече човека. Ама огромна част едва ли е от ковида.

Ковидът е само повод, щото немалко умряха от плиткоумието си.

В България, МАСОВО хората умират от РАК, Левкемия и Ослепяват от турско - негърсктеи фирми А1(Емтел) и Вииваком. Емтел беше на оня Владимир Грашнов, който умря от РАК от собствената си ОТРОВНА фирма.. А Вииваком е на Цветан Василев, който ОТКРАДНА 4 милиарда лева и избяга в чужбина.

Човекът се е лекувал от наркотична зависимост! Бил е наркоман! Баща му, а не лекар коментира, че е починал вследствие на усложнения получени в белия дроб и сърцето след боледуване от ковид преди повече от половин година???!!! Получил е сърдечен удар! Има информация в руската преса! Какво да каже горкия човек, че синът му си е съсипал здравето с наркотици ли??!! Престанете с тия ваксъри и антиваксъри!!! Побъркаха ни вече!!!

Никакъв наркоман не е бил! Стига лъга?

Заразили са го някакви Китайски ШПИОНИ. Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястот на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б... След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

И този е бил от сухите съчки на Мангъров, а може и последовател задграничен да му е бил.

Човека е бил в частна клиника за наркомани в sokolniki, където е получил сърдечен удар. За ковид нищо не се споменава.

Фалшива новина от фейса.

Споко, това е пропаганда на соросоидни билгейстчета. Човекът си е жив и здрав и си пие коктейли на Малдивите. Нали е актьор, платили са му да изиграе собствената си смърт :) Който вярва в очевидното, а не в Дядо Коледа, да бъде разстрелян.

А сигурни ли сте, че е ковид? Да не е невичок? В Русия няма ковид.

педалите почват да дафат фира

Ще мрат като пилци :))))

Сигурно българската медицина го е уморила..

"Е глупости от коронавирус друг път, просто си е умрял човека, то нали всички "ше умрем некой ден"- рече Ганьо и се изсекна на площада!

Човекът е възрастен, на 44 години. Няма да живее с орлите я. На тази възраст хората се радват на внуци, а не се изживяват като джендър-артисти.

Очевидно си далеч по-млад. В днешно време хората отлагат и стават родители над 40-годишна възраст. Внуци на 44 г. са рядкост сред българския етнос.

А ти изглежда си ялова дърта мома. Като не си се пласирала до 22, кой ти е виновен? Колко котки гледаш, ма парцал?

Ако не бях с женски ник, а с мъжки, щеше да си замълчиш. Как живееш с толкова злоба в себе си? Лесно е да се зъбиш в нет-а.

Явно си от малцинствата, само сред тях има двдовци на 40 и бщи на 15,бате ,хафте:))))

Много искам.да ти любя анала,агънце.Знам,че ще ти хареса, нема да го мия в твоя чест,за да ти е по-вкусен като го лапаш после.

Ама от ковид или със ковид? Руските патоанатоми какво казаха по въпроса? Защото СЗО им е забранило да правят аутопсии.

Ваксиниран със спутник :( . А това е единствената ваксина преминала десетгодишни изпитания и клинични тестове.

Заради спорът по-долу. Първо не е ясно дали е бил ваксиниран и какъв е бил здравния му статус. Второ не е ясно с какво е бил ваксиниран, ако е бил. Ако е бил ваксиниран с руската ваксина ... най-добре да не коментираме. Трето, ако е бил изобщо ваксиниран. Кога е бил ваксиниран? Ако са минали месеци от последната ваксинация. Защита няма. Нито една от ваксините в света нито преболедуването дават траен имунитет. За сега ваксините остават най-доброто средство за борба с коронавируса.

ваксините не помагат. Поговори си със Сасоли.

Ти лично ли говори със Сасоли?

Да ваксините не помагат и откакто ги има обаче 90%+ от умрелите са без ваксина. Примерно днес 93.18% от починалите за деня не са ваксинирани. Какво ли ще каже Сосоли!? Вие сте братство на идиотите.

Откъде да знам че е от ковид

Ами сигурно е от дребна шарка.

Понеже ме изтриха, да те питам пак - от колко години има ваксина против дребна шарка, колко години е тествана, ваксинираните разнасят ли заразата и през 3 месеца ли се налага да се бодат наново? ДИР, пак ли ще ме изтриете? Истината боли ли?

Интересното е, че докато спорят нашите антиваксари с ваксари, ние сме на второ място по смъртност на милион, но скоро ще оправим и това. Ваксиниращите се и умиращи Израелци са едва на 89, място, независимо че имат по-застаряло население от нас. Да ни е честито. Имаме си ново правителство, нови цени и достатъчно умиращи скоро няма да на има но пък ще бъдем в учебниците, като най-тъпата нация.

Човекът се е лекувал от наркотична зависимост! Демек бил е наркоман! Баща му, а не лекар коментира, че е починал вследствие на усложнения получени в белия дроб и сърцето след боледуване от ковид преди повече от половин година???!!! Какво да каже горкия човек, че синът му си е съсипал здравето с наркотици ли??!! Престанете с тия ваксъри и антиваксъри!!! Побъркаха ни вече!!!

Гледал съм "Кухня". Според мен този актьор не играе там.

Имаше епизодична роля.

Мотористът Стас, пише си го. Излизаше за кратко (1 серия) с Катя, дъщерята на главния готвач Виктор Баринов. Страхотен сериал, един от най-забавните, които съв гредала.

лъжат умрял е от обикновено грипче ако се беше лекувал със супички и чайчета каакто заръча доцент Мангъров щеше да му мине за три дни а така в болницата са го итрепали, вероятно соросоиди западни агенти

Някои зомбирани русоид-мангъроиди ще си помислят, че коментарът ти е сериозен.

Никога руско кино. Не е 65-та да ни карат да гледаме насила

Никой не те кара насила да гледаш.

Гледай го руски е

Явно не си гледал новите им неща от последните години. Имат много добри сериали и не са малко на брой.

Юнак, мнението ми за Путин няма нищо общо с това, което ще ти напиша. Не го харесвам поради много причини, така че не ми скачай с глупости от рода на "скапан русофил". Ама... Руско кино... Честно? Правиш ли разлика между СССР и Русия? А да знаеш Тарковски и Михалков кои са? Кога, как и какво са творили? Да не изброявам други, тези поне може да си ги чувал. Ех...

Проверте си серииният номер на ваксината тук, за да видите дали са ви инжектирали плацебо или сте били в другата контролна група, с токсичните ваксини: https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html

Не вярвай на дилъра си! Все повече аспирин слага в дозата ти.

провери си коефициента на интелигентност.

А сериен номер откъде?

Логиката предполага: Ако е бил неваксиниран с удоволствие щяха да го съобщат. Остава другото бил е ваксиниран и вследствие на това го удря, като хиляди други.

В статията пише, че вече един път вече е карал Ковид19 и то миналото лято. Ваксина не се препоръчва толкова скоро след преболедуване. Въпросът по-скоро го отнесете към мангъроидчетата и техния доживотен имунитет след преболедуване.

Напротив, препоръчва се. Шест месеца след преболедуване било ок, даже някои казват три. Всъщност не знам да има даже минимален период на изчакване, поне в България. Така че е много вероятно скоро да се е набол и това да му е струвало живота. Убедена съм, че ако не е бил ваксиниран, щяха да го изтъкнат още в заглавието.

Ти си убедена и че си умна и красива, ама реалността вика друго.

Човекът го няма, а ти "лешояде" си прокарваш тъпата теория на гърба му.

Каква ваксина като е преболедувал Ковид-а???? Четете ли изобщо или само си коментирате?

Вие за пръв път ли чувате, че и преболедували се ваксинират? Даже ги насърчават - нямало проблем, имунитетът още повече се засилвал.

Първо ясно е че е бил ваксиниран. Иначе щяха да пишат че не е. Второ вероятно има и бустър. Иначе нямаше да е с разклатено здраве. Трето всички ваксинирани ще умрат. Неваксинираните също. И Джокович. Пиша го отделно защото неговия ваксинационен статус си е негова лична работа. Носят се непотвърдени слухове че не е. Неваксиниран.

Неваксинираните няма да умрат от ваксина. Това е ясно. Тях нищо не може да ги събори. Терминаторът ряпа да яде. Тия като навършат пенсионна възраст ще взимат по още 50-60 години пенсия. Това си е делавера!

Директорът на териториалната структура на Държавна агенция "Национална сигурност" в Добрич Георги Георгиев е починал внезапно в събота навръх рождения си ден. Т

А белега ми, имаше ли сложено, колко пъти?

Нещо не разбрах, боледувал през лятото от новия вирус? До сега ли е боледувал, казват дълго боледуване!? После пък било в следствие...??!! От 10 изречения половината си противоречат!!! Но нали целта е да се покаже колко е жесток корона вируса! Жалко за човека, все пак!

И Спутник не е както едно време. ;) И там са Соросоиди, особено киното, театъра, заедно с 'актьорите', бълват някаква либерална помия, търкалят се, квичат като кучки, цункат се /еднополово/, 99% е гнус да се гледа, няма една история без либерално пропаганден оттенък.

Пише, че е преболедувал ковид през юли. И кво сега всички, които някога са изкарали ковид и умрат в рамките на година след това, ги пишем починали от ковид?

руснаците пишат, че е имал сърдечни проблеми, сещай се сам откъде идват, не е от кромида

Абе аз се сетих, ама реших да си затрая, все пак е само хипотеза. Но с тия призиви за ваксане дори на хора, дето са изкарали болестта, може да очакваме още подобни случаи. Явно ще му казват "лонг ковид".

Винаги в болницата. В Италия още миналата година спряха да ги интубират и ги завъртаха, за да дишат естествено, защото интубираните умираха, а така оцеляваха.

всички сме специалисти по реанимиране на Ковид болни. Дано, ако ти се наложи, да ти пускат кислород, а да не те съветват накъде да се завъртиш!

Не ми се прави на загрижен. ясно е, че си тук платен, за да всяваш страх и несигурност. Какво се наложи няма да ми казваш ти! Продажник и предател! Всичко се връща.

ЦАРСТВО МУ НЕБЕСНО,ПРЕКРАСЕН АРТИСТ И ДОБЪР ЧОВЕК.

Радеф каза че е грипче. Пишета че в починал от грип

Пиенето не прощава на никой

чак звезда не бих казал има го в 2-3 епизода лека му пръст

Dir-ници, това статийка за реклама на ваксините ли е? Умрял от Ковид. Ами пишете и колко са починали от грип. Те се объркаха вече ковид ли е, грип ли е.... Платена шайка драскачи!

Реклама на ваксините е. Човекът, най-вероятно е бил ваксиниран. Иначе, щеше да пише изрично. Че не е.

Актьор е, снимал е до последно, ще рече почти няма начин да не е навапцан

повечето хора са всъщност мунрели от лечението, не от вируса. Китайският император плащал заплати на лекарите си само, когато е здрав. А нашите болници са ги направили на търговски дружества и основният им интерес е да точат пари от касата като имат пациенти.

Прав си! Някой пациент като ми е неприятен, предписвам му 3 кубика цианкалий.

Ако ми се беше обадил, щях да го излекувам. Церя всякакви грипчета. Мир на праха му!

Уж вирусът не лови руснаците, пък то…

Всеки един антиваксър, нека прочете Внимателно тази новина. Ако трябва и няколко пъти.

Ти си трол. Колко то плащат за да пишеш за ваксините

Още ли не си се научил, че на новина в Дир.бг не трябва да се вярва, докато не се провери в други източници. Никъде в статията не пише дали е имал здравословни проблеми преди това и нищо чудно да е имал, но нашите преписвачи да са решили просто ей така да го пропуснат. Много често се случва.

Сороските свини срам нямате даже от умрелите, никъде не пише ваксинационният му статус. Даже най вероятно е били наваксан. И понеже богатите и известни руснаци не са като простолюдието, не е Спутник със сигурност, залагам на Шмайзер - вече няколко известни руснака гушнаха букета след Шмайзер

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец. "КОНКРЕТНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕРКИ СЛЕД РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА ПОД УСЛОВИЕ* Това е разрешение за употреба под условие и съгласно чл. 14-а от Регламент (ЕО) No726/2004 в определения срок ПРУ трябва да изпълни следните мерки:" "За да се потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty, ПРУ трябва да подаде окончателния Доклад от клиничнопроучване за рандомизираното, плацебо-контролирано, заслепено за наблюдателя проучване C4591001. декември 2023"

Сигурно е бил ваксиниран

С руската ваксина Спутник... толкоз.. с останалите - същата работа!

И тоя се е продал на фашистите.