Коментари - Звездата от сериала "Уил и Грейс" Ерик Маккормак се развежда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм я разбирал тази съпружески издръжка в Америка хайде ако има дете ясно. Ама на здрава права чанта да и даваш издръжка след като си я издържал цялия брачен живот

М’чи той $ей ма?

Каква е тая "отчуждена" съпруга, бе, неандерталци:))) Така става като превеждате с гугъл преводач статийките, които копирате дословно от американски клюкарски сайтчета. Но може би като "журналисти" трябва да знаете, че не всичко има едно и също значение и смисъл на два различни езика.

Изглеждат като брт и сестра!

"Съдете сам — в момента плащам издръжка на четири абсолютно здрави жени, на които нищо не пречи и сами да си изкарват хляба. И правя това само защото те не са равни с мен!"

A разбираш ли вдовишката пенсия в България? За какво я поллучават? Единият съпруг сии е отишъл, защо трябва още да му се плаща пенсията? За да има ,,преяли,, вдовици. Познавам такива и са отвратително самодоволни. Някои си имат у жигло за сетка на съпруга си

Живият съпруг/а получават или % от пенсията на починалия + своята или я вземат нея и % от своята. А забогатялите вдовци/вдовици, определено не са забогатяли от мижавите им пенсии.