Коментари - Звездата от "Спайдърмен" Том Холанд си взе сбогом със социалните мрежи, за да опази психичното си здраве | Лайф.dir.bg

Коментари - Звездата от "Спайдърмен" Том Холанд си взе сбогом със социалните мрежи, за да опази психичното си здраве | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да иска социални мрежи когато се вижда в коментарите колко загубени хора има какво им пречи да кажат това е добре че се отказва от социалните мрежи няма да му навредят психиката а почват да викат много наежен много прост защо не изкара пари от Инстаграм Какво да ви правим такива малоумни хора като вас

Не знам какви са им мотивите, но пак за себе си мислят. Те трябва да се научат да живеят със славата. Когато си правят ПР, психиката им е здрава, но когато ги критикуват и обиждат, бягат; оттеглят се. Аз престанах да посещавам социалните мрежи, защото създават модели на пошлост, клевети, компромати и доноси. Там всеки лицемери и се прави на велик и иска да си каже, че е социален бунтар. Не би ми пукало какво пишат за мен, защото бих блокирал. Но тъпотията и, че заради мързел не ги развиха тия социални мрежи, ме дразни. Не само, те изпростяха с годините. В началото имаха потенциал.

Том Холанд е може би една от най-неподправените личности от поколението Z. За това придоби и много фенове. Той е жизнен, истински, не е толкова мрънкащ, интересен е и забавен. Просто момче от крайните квартали на Лондон с добро възпитание от не толкова заможно семейство. Каквото е направил си го е постигнал сам с труд и талант( безспорно е талантлив актьор, гледайте и други негови филми, които не са свързани със супергерои).

С толко много абонати в инстаграм защо не се цани за инфлуенсърка? Че си докара некой допълнителен долар. Грехота е да не се възползва, будала.

Пръдльо

Смятайте щом човек като него с милиони в банката, известен и с интерес живот се отказва, то как влияят на простите и обикновени хора.

Ама преди много години. Не пожелах да имам Фейсбук.

Ще се усетиш....

Много правилно решение! За младите/ >= новото поколение Милениум/ социалните мрежи/СМ/ са пристрасяващи. А за динозаври като мен, които са от самото начало в IT света - един етап от развитието. Когато Фейсбук имаше 200-300 мил. потребители го тествах и видях, че е губене на време, клюкарник, място за избиване на комплекси и състезание по снимане и покаазване на личния живот / даже от тоалетната :-)/. Без СМ съм спокоен и успявям да си почивам вечерите когато не работя. Ако някой иска да се свърже с мен го прави по телефона. Така психичното ви здраве ще е наред и няма да се надпреварвате/важи особено за жените/ да се снимате на колкоте се може по-вече места и да си мислите, че всички на този свят ви се радват на щастието което поакзвате в СМ. А вие с тези постове карате те също да го правят, не заради удоволствието от добре прекараното време на интересно и красиво място/екскурзии/ , а заради състезанието/това може да ви докара психични проблеми/. А ако някой спре да ви "лайква"? Направо ще се ядосате и вие няма да го лайквате. Така влизате в една хитро измислена от Зукърбърк схема на кражба на личен живот от вас. Вие я предоставяте абсолютно безплатно и той/те, Мета/ я използва за да печели на ваш гръб.

Туй са ВРЕДНИ филмчета за малки деца...НЕ ни трявбат.. Децата трябва да гледат филмчета как убиват враговете на България- араби и негри !!! За да ЗАТВЪРЖДАВАТ знанията за историята на България от училище ..

Май ти трябва да си припомниш историята, били сме под турско робство, араби и негри те нищо не са ни сторили, България да има врагове, това е силна дума, имаме проблеми , единия е парламента, другият е че българите не правим нищо за да подобрим живота в държавата ни, третия е че циганите ще станат повече от българите и се напълнихме и с чужденци.

егати изненадата в китай си режат ръката да не пипат компютър

Ма много изнежени тия звездички, от едното няма нищо и изчаткват :)