Звездата от "Тигър и дракон" дарява всичките си $723 млн.

"Не мога да отнеса парите си в гроба, така че защо да не ги дам на хора, които имат нужда", коментира Чоу Юнфат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите най-искрени адмиряции за този човек, явно е намерил мир в сърцето и душата си и съпругата му е достойна жена..но съм абсолютно съгласна с мнението на определени хора,дай мъдро...направи Модел,който работи за общото блого...!!създай Стимул!! единственото изключение е дарение за болни хора,там сметки не могат да се правят..

Що не съм учуден, че мъжката, а не женската звезда от филма дарява. То и по целия свят тия, дето наливат огромни пари в благотворителност, масово са мъже. Жените тънко си правят сметката и, както винаги, гледат първо себе си, докато обясняват как се женели по любов и т.н. женска пропаганда.

Мъжът да се саможертва, да пише стихове, да сваля звезди, да твори философия, да създава музика....да дарява. Точно това празнуваме на Коледа - Майката Богородица ражда Синът на земята и на Синът предстои Живот , първоначално детство до полите на Майката. А Бог Отец е единственно в Небесата и гледа от най-високия купол на черквите. Ако жените раждаха много деца и се отдаваха на Майчинството - всичко щеше да е съвършенно. Но уви. Мъжете сме алтруисти по природа а женита са консервативни. От някогашните достойнства на жените е останало само консерватизма.

По ранкинга 2018 на Forbes, в Китай има 338 милиардери в зелено. Потърсете на Интернет за: China Rich List 2018 RANKING

Искрено му завиждам. За това, че е запазил скромността си, че познава истинските ценности независимо от успеха, славата и парите. И най-много за това, че жена му го подкрепя:)

явно брояча не може да покаже 3 цифрено число вотове + еми, моя или е 100-тния или много над 100-тния, няма какд а се разбере.

Да нямаш пари е лошо, да имаш много пари е още по-лошо.

за наште комунисти

Вече няма комунисти - с хотелите по морето и парите в банката са си чисти капиталисти.

То никога и не е имало! Това всъщност е истинския опиум за простите хора - комунизъм! Дело на един пазач на музей женен за аристократка - хранещ се от нейните заложени бижута......

Казал е, че ще ги дари след смъртта си. Това нарочно ли не споменавате тази подробност? https://www.straitstimes.com/lifestyle/entertainment/chow-yun-fat-vows-to-donate-fortune-after-he-dies

1. "Най-трудното нещо в живота ни е не колко пари правил, а как да постигнем спокойствие и мир" - това са го забравили 99% от хората или по-точно не са стигнали до това ниво и тази си потребност. 2. И в момента ходи с автобус, което показва скромността.

Иди се нареди на опашка за даренията му и....чакай да умре....докато той живее като човек.

Глупак , божичко ...... пълен глупак ..... изгъзил си от имане . Парата трябва да се уважава и тачи ! Така ни учеха дедите ни , тежките търновски чорбаджии .

Какъв прост селянин си. То затова в търново не остана един чорбаджия, защото много тачеха парите ...

Поне си си избрал хубаво име .Ти до Търново ще отидеш когато вземеш от Кредисимо заем. Духовно възвисени астралници...лузъри.

Еее, аз защо нямам толкова пари бе?

точно така трябва да разсъждава един разумен, земен и същервеменно духовно напреднал човек. Всичките тези новини през годините, където американски кино-величия шофирали пияни и дрогирани, били се с някого или направили някоя друга глупост, само защото имат милиони в задния си джоб, което ги кара да се чувстват свръх-хора, а всъщност са най-обикновени лекета, са ме изпъвали с покруса и отвращение... Да имаш пари означава да имаш и отговорности - да бъдеш пример за другите, а не да се държиш като идиот, само защото можеш да си го позволиш при минимални последствия... Шапка ти свалям Чоу Юнфат!

Домусчиев, ти ли си ??

Не, Пеевски съм.

може и ''хаджи'' христо шопов да е .....чичо скрудж ла.й.на да яде пред дядо шоп с бензиностанциите!

Не, не съм Пеевски,боико суджука съм

такива хора има навсякъде, само дето в едни други държави тези техни черти никак, ама никак не биват осветлявани. И Киану Рийвс, и Леонарди ДиКаприо имат човешки черти, а дори и певци-негри са много повече хора от родните свине. Но там и тук люспестите тактично заобикалят тези неща. Иначе да, жените не си подаряват парите, те по принцип рядко са толкова глупави, че да трупат пари. Жена като вземе много пари и веднага ги обръща в нещо, точно както умните мъже. А този актьор всъщност явно не са му интересни парите, а е играл каквото иска, и за късмет се е справял много добре. Той и един от най-богатите японци е по същата схема - движи се с колело, пазарува от магазини втора ръка. Разликата е, че кравешките изчадия в последните години чак се светнаха да са хора - примерно дето четем как някви известни взимали дрехи под наем за мероприятия, или им светнали и се возели с метро в града ... но така е, както злото се концентрира и набира сили точно така и доброто се концентрира и набира сили. Както люспестите са все повече точно така и хората са все повече.

Ето този човек е истински пич !!!

Комунисти, сър!

Еми това е висш израз на смирение пред Бога! За съжаление повечето такива дарения си остават наразбрани и недооценени от тези на които даряваш. Помагам постоянно през живота си ( естествено не с такива суми, защото ги нямам) , но винаги съм бил разочарован . Този на когото даваш, не го оценява. Той си мисли, че щом даваш или имаш мноооооооого повече или имаш някакви скрити помисли. Съответно ти завижда или те мрази! Това не ме спира да помагам,но............боли душевно.

Смени нагласата.Даваш на едни получаваш от други.И не ти Даваш а Господ дава чрез теб и пак той многократно те възнаграждава чрез други.А ако не получаваш отплата на земята си трижди щастлив.Ще получих хилядократно на небето.Защото истина е , че само това което си дал не може да ти се отнеме.

Ало, КРИБ чувате ли ?? Осъзнавате ли? Колко сте далеч от това морално и духовно ниво? Вие сте едни нещастни джуджута,формирали състоянието на базата на мошеничествна,кражби и престъпления. Като продължавате да ограбвате трудовите хора. Това сте вие.

но ''човека'' домус има 4 -ри деца,кои да ги храни некадърни са !!!Всички отрочета на БКП са нехранимайковци и проидохи !!!

детето на боико от младата ковра живее в Барселона от социални помощи

Евала

Евала

На масите и да даряваш, ще си останат неблагодарни и само ще те псуват, че имаш повече от тях. Или пък парите ще бъдат откраднати от разни "благотворителни" организации.

нали парите не са твои

Дано да ги е дарил на российските и масковските хомосексоалисти, които са преследвани от Жужето като престъпници. ха...ха...ха... и жендарите, и жендарите. ха...ха...ха... В МАсква забраниха геи парадите гео баровете и сауните, а пък в Кремъл всички другари си имат другари гажета. ха...ха...ха... Дори жужето и Ердо въртят пред очите на целия свят една искренна и нежна либов ха...ха...йха.... Аха либов либов , печен картоф, чупиш го, а тои суров хахахаха, ахахахаха

колко мъка има по тоя свят

Пий си хапчетата беее! Пак си зациклил!

Щерев , ти съвсем си изтрещял бе ! Ела да те прегледам

Ехее! Откъде някакво си актьорче има толкова пари бе?

да викаш на един от най-великите китайски актьори актьорче показва колко си зле всъщност!

дебила!

На такава благородна постъпка не всеки може да се реши. Пример за смирение и мъдрост в сърцето... В гроба няма разлика между беден и богат.

пари в гроба не трябват, харчи докато си жив

Твои са парите, които си оставил в кенефа.

Верно, не съм виждал ковчек с ремарке.

Това е излишък,и човека правилно се е ориентирал. Пак са му останали достатъчно,а и ще изкара още.

Дай на бедните пари и те ще ги изядат, а парите просто ще свършат. Ако ги храниш редовно, те хич няма да понечат да си потърсят работа. Подари им одеало и те ще го продадат, за да си купят ракия. Затова благотворителността трябва да е насочена към създаване на работни навици, обучение и трудова квалификация. Парите трябва паралелно да се използват, за да се създааеат работни места. И така повече ще им се помогне. Така мисля аз.

Не му давай риба. Научи го да си лови риба.

Абсолютно вярно! Жив пример е БГ след комунизма! Комунетата разграбиха и избиха умните и работливите хора и ся няма кой ни да работи ни да мисли........ Каква голяма изненада. И все едно и също със всяка СОЦ държава. Беднотия, мизерия и никаква свобода.

Ако чувстваше повече ще даваш на всеки това от което има нужда той.Иначе тая притча с не давай на гладния риба,научи го да я лови ти си я прилагай.Аз давам на бедните малко пари сега за да доживеят до деня когато някой свръх човек като теб ще зареже всичко ще ги вземе в къщи ще ги детоксикира и ще ги изучи на занаят.Амин

Пак фалшиви новини. Не вярвайте на китайски измислици. Гъз дават, пара не дават

Респект към този човек и жена му!

И аз ''искам'' да дарявам , но сърцето ми не ми позволява !

И аз искам, ама нямам желание

Какво ли мислят по въпроса онези 5% дето притежават останалото богатство на света? И защо е толкова скромно участието по тази новина на селяните с Порше, БМВ и други "престижни" екстри? Абе друго си е да се смяташ за нещо над другите дори да не можеш да заспиш вечер без да си сложиш пищова под възглавницата .

Въшльо,ела да ти дам някой лев да си купиш лосион за вана,че да има какво да пиеш на Нова Година

Това е страхотен жест, но с публикациите на подобни новини трябва много да се внимава. Ще вземе случайно да го прочете някой от родните олигарси и току виж му се разхлопало крокодилското сърце... Затова под заглавието трябва да има надпис: "ЗА ОЛИГАРСИ - ЗАБРАНЕНО!"

Няма страшно. Те от такива жестове не се трогват. Сърцето му ще се разхлопа, ако трябва да си плати данъците.

Respect

Ей такава жена да си намери човек, ама е почти невъзможно.

Ето това е истински човек, А на кат нашите дупетати ГРОБари БСПари ДУпедавци и сие!

Много голям! Филмите с него са страхотни. Аз като цяло не харесвам азиатско кино, защото много преиграват, но той е друга бира. А се оказа и истински благородник

Много известен и от “Анна и кралят”-уникален филм и уникална игра! Браво на този Човек!

Един истински щастлив човек! БРАВО!

По неофициални данни и Борисов има около 800 млн. Какво ли би направил? според мен добра идея е да се увековечи с построяването на пирамида в Банкя, но става и с един гигански мавзолей,където бъдещите поколения да отдават почит на нетленните останки на Богочовека - Буда-в облик на Тиквуний - негов аватар

по неофициални данни преди 3 години имаше 4 милиарда !

Няма да обиждаш ей800 000 000.Бат Бойко празнува третия милиард официално преди 4 години.Сега сигурно са поне 20 000 000 000.

Му е дала да избира Дарение /конфискация на цялото имущество или среща с Мао ........

Тука им дава да разберат - или крадеш, дружно, или на топло, при Иванчева.

Са го прокудили в Лондон с милиардите му нали?

А нашето божество Бочко кога ще си дари милиардите?

Да ги закръгли на 100. Че после вече... Ще видим дали... изобщо..

Когато си дарят милиардите Николай Банев, Георги Гергов, Миню Стайков, Ветко Арабаджиев, Цветан Василев и останалите знайни и незнайни комуняги - милиардери.

аз пък не искам да си даряват парите тези. Искам всяка открадната и донесла мъка на хора стотинка в тези свине да се разтече и да им капе през месата. Стотинка по стотинка, нека са им всичките пари, дето правят хората роби с тях.

Уникален жест, уникален човек.!

защо повечето хора не са като него и не осъзнаят всичко това......

Опашка ще има ли, списъци ще се правят ли?.:)

Браво! Иска се сърце за това!

браво