Звезди спасяват планетата с концерти на 6 континента

Елтън Джон и Ед Шийрън пеят от "Марсово поле" в Париж, Джей Ло и Били Айлиш се включиха от "Сентрал парк" в Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ходят да садят дървета със собствени стредства!

"Планетата си е ок, хората са пре*бани" - Джордж Карлин.

Миналия път нахраниха Африка и сега африканците така се размножиха че пъплят на тълпи към Европа.

"алчни циркаджии си правят ПР"

Спасяване пада :)

С такива "спасители" врагове не ни трябват!

Звезди, които бръмчат непрекъснато с частни самолети и яхти, щели да спасяват планетата....това трябва да е някакъв тъп левичарски виц. Работата на един музикант или актьор е да забавлява публиката, нищо повече!

Ако планетата се спасяваше с купонясване, тогава всички веднага на всеобщ купон.

Борба за хлябспасявали били бе ай от тука от едно турне милиони ....

Зелената простотия няма да мине. Реално не е нищо повече от поредния опит на Запада да продължи да живурка на гърба на развиващите се държави, но времената са други. Няма как да се случи това, но изглежда от световните лидери само Тръмп успя да го осъзнае. Останалите тепърва ще трябва да си сверяват часовниците (и календарите) с новите реалности на 2021.

И да уточня, че съм твърдо зад всички възможни и разумни инициативи за опазване на прекрасната природа, която имаме като дар. Но - възможи и разумни!

Ще се разплача от умиление...

само те се връзват на такива статии

че тая били ейлиш за певица ли я броите, супер тъпите песни дето само мрънка под носа си, само надрусан тийнейджър може да слуша такава помия, аз веднъж пробвах и на десетата секунда спрях помията й

Е Айде сега, трябва да има от всичко за всеки. И на мен не ми харесват парчетата ѝ, но не може да се отрече че има вокални данни и е естествена.

Звезди спасяват планетата с концерти на 6 континента 9 и ще изхарчат енергоресурси колкото трябва на една по-бедна държава !!! Егати спасителите, но кеф за новото поколение, което се пише "зелено" на гърба на третия свят !!1

Звезди си правят PR на 6 континента.