Звездите от "Сексът и градът" отбелязаха неговата 25-а годишнина

Сара Джесика Паркър публикува снимка на колието с името "Кари": "Това е нашата сребърна годишнина, но спомените винаги ще бъдат златни", написа тя

Обратно в новината

Коментари - Звездите от "Сексът и градът" отбелязаха неговата 25-а годишнина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този филм е отражение на Американското общество, а все повече налагащо се и по целия свят. ЕГОИЗЪМ НА СТЕРОИДИ. КОМЕРСИАЛНО ОБЩЕСТВО - еманципирани жени, льольовци мъже , педали, нищо не е важно само кариера, обувки, чанти, дрехи, ПРЕДСТАВАТА НА ДРУГИТЕ ЗА ТЕБ , после въпросните пачи почва да им цъка хормоналния часовник и се опитват да правят семейства, деца, връзки и всеки път все по-зле и по-зле изоставени, нещастни , разводи и раздели Това е защото се стремят към комерсиалното, самовлюбеното, егоистичнто. Никой не полага усилия да обича друг човек и да направи здраво и щастливо семейство. Затова е такова ДЕРЕДЖЕТО! Само че решенията не са кресливите гласове на разни шибани ебани политици от изток, които затриват стотици хиляди човешки животи, но се борели за "традиционното семейство". Тези лъжливи пророци и техните глашатаи , ги чака едно специално място, но кво им пука , нали са комунисти-безбожници :) Решението е всички разко да спрат да се влияят от политици, медии и други боклуци и да се обърнат към семействата, децата и приятелите си. Само това е важно, НИЩО друго!

ОК, разбрах те връщаме се в пещерите, махаме марковите дрехи слагаме кожите от животни и тръгвам за храна. Идеоти!!!

Е от преди 100 години, сега са сбръчкани стари вещици !

Изумително е как някои хора докарват до пенсия с един сериал. То не бяха Дърозст и красота, Пътеводна светлина, Сексът и крадът. Е това е номерът на китайката по Холивудски. Ние бъхтьем с по 40 години стаж. Направо завиждам. :-)))))))))

Всичко много хубаво и луксозно , НО .... 25 г. по - късно съдбата на " вечните моми" е нещо средно между " радост и тъга;)". Някак си , на 55 -60 ( Ким Матрак отказва участие точно заради това) разговорите за кекс между неподдържаната Сара Джесика и сие и компания е малко .... тъжен. Какво оставиха те след себе си , като изключим кекса ? Чанти и обувки , само две от героините имат деца , което е добра тема за разговор, но ... Обувките водят класацията. Трябва да се признае и политкоректността в последните мъки - Саманта я няма, но пък има чернокожи актриси , задължителното 20 % , едната актриса е в лезбо връзка , както е и в живота. Тузаря , е умрял . " Просто ей така" .

Тези кОООЛко са грознички. Къв селс, Къв град. Добре, че в БГ има мнооого по-красиви и стойностни ДАМИ.

Да филма беше доста тъп. Не мисля, че е повлиял зле на младите тогава - те го гледаха главно скучаещи лелки, а не млади момичета. Тъпи курви имаше и преди това има и след сериала.

Сега правят само бози не като тогава!

25-а годишнина на секса или на града?

Само от градът е останало нещо.

Много "образователен" филм! Има една такава поговорка: "Когато човека мисли с едната си глава, спира да мисли с другата!" Явно тази е била целта на холивудските "учители"

Беше тъп филм и досега се чудя за суперлативите тогава. Мислех си - аз ли не разбирам или другите но сигурно съм аз защото другите са повече.

И за мен беше тъп.

Курви, сър!

А ти какъв си “Сър”?

Майка си за мене :)

Уникално тъп "филм". Все пак Саманта беше готина.

Шибаше се като свирка ! Обичаше големи черни паламарки !

Този тъп филм увреди цяло поколение девойки. Наред с вредата, причинена от Слави над приматите от прованса.

Увреден/а по рождение!