Коментари - Звездните бебета на 2022 година: От Стойка Кръстева до София Бобчева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък едни звезди... Световно неизвестни!

За мен най-звездното бебенце е това на дъщеря ми, което се роди точно преди три месеца. Няма нищо по-звездно в личен план от моите звездни създания. За другите т-нар. звезди не знам нищо, но пожелавамм и на тях и на мъничките им рожбички, родили се тук, в България, да са им живи, здрави и мнооого щастливи. Амин!

Абе хора,каква е тази злоба! Да са им живи и здрави бебчета и много да ги радват.

Хиляди други бебета са родени през 2022, за тях статия защо няма, тези нещо по-специални ли са?

"Не спира да утихва?"!.? Що за простотия?!? А "вниемание?"?!?

Поради каква причина им дават такива изчанчени имена. За да се срамуват после отроците ли?

Да са живи и здрави бебетата и техните родители!Думата "звезди" не е използвана на място.Какви звезди са тези?Известни с това,че са известни.А и как една не даде нормално име на детето си?

Ако това са звездите на България, Бог да ни е на помощ

В България колкото по-прост си, толкова по-голяма звезда си. А най-голямата звезда беше Простия крадлив похотливец от Банкя.

Звездни бебета..........!?!?!?!? Деца като всички други ! А родителите им .....За тях мненията са разнопосочни,ама "звезди".....!?

За тях ни вопъл, ни стон! Защо? Забраниха ви да пишете ли? За да не ядосате онова малцинство, тъй като майката-негов представител отказва да върне синеокото бебе? Що за медийна свобода?

За тях е, като със Сашко, дето оцеля 9 дена в гората без храна а, вода и на минусуви температури. Сигурно накрая Киро ще разреши спора по соломоновски.

но за Сашко (да е живо и здрав!) ежечасно ни проглушаваха ушите, а по този изключително драматичен случай се пази странно мълчание дори и в най-жълтите сайтове. Всички са на подчинение на БХК, явно :/

Освен в няколкото анклава София, Пловдив, Варна, Бургас и Кърджали (не българско), останалата част от България е с отрицателна демография и бавно умира.

Азис и Стойка звезди? ОТВРАТ!

Поне една от тиа смрадливи цигански пачички, Да си е кръстила изплютата сперма с българско име?Май една има само. А педалите анално ли са родили и дали са дефекирали преди това,да не омажат това което са пръкнали с лайна от чия и куркумааа!)

А Никол Станкулова!

Явно не е звизда ..трябва повече да се понапъне