Коментари - Звездните двойки, чиято приказка достигна до своя край през 2022 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко убаво ама някак си петканови и джизъсови не ми стоят звездно до останалите в списъка :)))

И двамата са големи ,единия играч другия глупак

По едно време си спомням, че и Венсан Касел заряза Моника Белучи. Не тази година. Но го напомням на красивите жени, които си лягат с грозни мъже.

Местяяяяяяяя........

Венсан Касел е с 31г. по-млада тъмнокожа красавица. Разни хора, разни идеали.

Хората вече се разведоха, а ти още не си се оженил.

Фактите са факти. Грозникът Венсан Касел заряза красавицата Моника Белучи заради 31 г по-млада черна жена (според някои вкусове красавица). На практика не е важно Венсан Касел къде е отишъл после. Никой не е очаквал да се замонаши нали тъй? Но е хубаво да им се напомни на красивите жени да не спущат много летвата, че иначе стават драми, сополи. Не ти е работа.

Новата на Том Брейди е в пъти по-хубава от тази кобила Жизел.

Венсан Касел е неоспоримо грозен, та страшен. Но по принцип, по-важно е да бъде добър, умен, интелигентен и проспериращ, стойностен човек. Мъжете красавци обикновено не са такива.

Ох, къде ти! Безспорно е важно за жената мъжът да бъде добър, интелигентен, умен, проспериращ и всички точки по конспекта. Но това, че красавците (мит) не били такива, също не означава, че грозните автоматично са всичко изброено. Примерът с Венсан Касел и Моника е буквално христоматиен и ако на някоя ú се е случило да го преживее, нека го има това предвид. Апропо не разбирам защо зачовъркахме.

Конкуренцията не спи !При такива убави мъже и грозновати жени ,това може да се очаква!

И вече почти, или съвсем не стават за плющене, съвместният живот става напълно нетърпим! Раздялата е наложителна, колкото по-скоро, толкова по-добре!

По някое време никоя жена не може да издържи на природата. Всяка съхне и се сбабичосва, а отдолу напира нова и свежа плът във вид на невинни лолитки с две опашки, големи питащи очи и близалка между розовите устнички. Остава мъжът ти да е сляп, ама и това не е гаранция, че и Орхан Мурад разкара жена си.

Сбабичосват се ,ама сега е лесно да лъжат че са млади ,като си правят лифтинг и си мислят че са излъгали природата.Заприличват на мумии и не разбират ,че въпроса не е в изкуствено опънатата кожа ,а в хормоните!

Само не разбирам какво звездно има при Златката, Петканов и някакви от някакво реалити шоу у нас?! И раздяла след по-малко от 20 години брак не е кой знае какво.

Ами стой си на село в обора.

То и с мъжовете така, но е още по-трудно особено в кенефа,където на 30 всички са като бидон с кисело зеле и напълно импотентни...тъжно

Но е проститутка

Тя Жизел през целия си живот е правила секс само по любов...хаде по-леко

лелка, е напълно нормално да мислиш, че всички мъже над 30 са импотентни. Ще ти разкрия една тайна: с младите и хубави момичета ВСИЧКИ са потентни и то далеч над 30 годишна възраст.

Е-е-е, някой ,на който може да са му платили ,ги е обявил за звездни двойки.При нас се обявяват за звезди ,обикновено пъргаво -шавливички "женчета" без морални задръжки ,които счачат като жаби от едно легло в друго -та това са звездите у нас.

Ало простямол:) Като не вдигаш самолета , какво да прави бабичка или младичка с теб?Отделно, огромната част от младите женички са некви свине с едър кокъл, нулев акъл и олигофренско поведение. И те остаряват :) И нема за изберат теб, а здраво младо и крясиво момче или богат мъж. Пък тш се пъни и си живей с илюзиите .

А за Пепелджийска нищо ли??

Той Бай Блаже да внимава, че както я е подкарал може да е включен и в класацията на двойките разделили се през 2023.

Не сте потентни поради ръкоделие, понеже жените не ви връзват и само ръкоделието и порнхъба ви остават, а от тях вече съвсем се импотизирате. Това е съдбата на бедния, тлъст и прост български полов атлет!