Безспорен факт е, че за разлика от своите постоянно потънали в грижи стопани, домашните любимци умеят да се наслаждават пълноценно на живота. Разбира се, причината за това е, че те откриват радост дори и в най-малките неща, изграждащи битието. Любовта на техния собственик, изразена в милувка, разходките под открито небе, тичането по заснежени поляни сред природата, следобедната дрямка под слънчевите лъчи, лакомствата, получени като награда за доброто им поведение - всичко това ги кара да изпитват истинско блаженство, което просто няма как да не бъде забелязано.

Естествено, думите биват лишени от стойност, освен ако не са подплатени с доказателства, затова по-долу ще откриете снимки, споделени от потребителите на социалните мрежи, които показват доволството на четириногите в най-чистата му форма.

Внимание, имайте предвид, че хората във виртуалното пространство определят следващите кадри като "опасно сладки", подчертавайки, че носят със себе си реалната заплаха да "разтапят сърцето" ви от умиление... Знайте, че разглеждането им е на ваша отговорност.

Ето ги и тях:

"Широките яки са най-добрите хамаци за едно коте".

Снимка: Facebook

"Направих тези снимки, след като взех кучето си от спа центъра, в който реших да го поглезя. През целия път до вкъщи изглеждаше така, сякаш ми се усмихва, а освен това на няколко пъти ми намигна с едно око".

Снимка: Facebook

"Не само Чеширският котарак от "Алиса в страната на чудесата" може да се усмихва".

Снимка: Facebook

"Дойде ли понеделник, Мая е изключително щастлива - по цяла сутрин се въргаля по земята или неуморно тича напред-назад. Причината е, че в началото на всяка седмица нейните братовчеди ни идват на гости, за да си играят с нея. Чудя се само как разбира точно кой ден е..."

Снимка: Facebook

"Изражението на Роки на път за вкъщи, след като го взех от хотела за домашни любимци, където прекара 3 дни".

Снимка: Facebook

"Майка ми се върна от сутрешната си разходка с тези две мъничета, обяснявайки, че през цялото време са вървели след нея. Сега ги гледам как спят и се чудя дали са роднини, приятели, или и двете".

Снимка: Facebook

"13 щури години заедно! Честит рожден ден, моя лудетино!"

Снимка: Facebook

"Какво е щастието ли? Ами, за мен то изглежда така - доволна съпруга и блажено куче".

Снимка: Facebook

"Това е хъскито ми Саша, която се наслаждава на 6-ия си рожден ден в компанията на своите приятели".

Снимка: Facebook

"Едни наистина красиви взаимоотношения".

Снимка: Facebook

"Ако се чудите как изглежда едно куче, след като му разрешиш да разкъса опаковъчната хартия на всички коледни подаръци... Ами, ето така".

Снимка: Facebook

"Готов съм да гледам мача".

Снимка: Facebook

"Подсушаваме се, след дълга разходка под дъжда. Това е времето, на което истински се радвам, а най-хубавото е, че не съм сама в това отношение".

Снимка: Facebook

"Блаженство..."

Снимка: Facebook

"Преди няколко дни видях този бездомен мъник на улицата. Сърце не ми даде да го подмина, затова реших да го прибера и да се грижа за него. Заклевам се, че мога да прочета благодарността, изписана в очите му".

Снимка: Facebook

"Пристигнахме ли?"

Снимка: Facebook

"Заекът ми обича да спи до мен, докато аз гледам някой филм по телевизията".

Снимка: Facebook