Шестият Dog Fest идва,за да превърне 17 септември в неделно мегапарти за четириногите в София. Go Guide и TEC канят теб и твоя домашен любимец в 12:00 ч. в Кучешкия парк, а дотогава следи събитието във Фейсбук, за да разбереш кои изложители и специалисти ще срещнеш на място.

Dog Fest винаги се прави с мисъл за комфорта, здравето и забавлението на твоя домашен любимец. Затова организаторите канят най-добрите производители и представители, които да представят качествени продукти от различни категории за твоето куче. Посетителите ще открият вкусни изкушения за своите домашни любимци и избор за споделени забавления и с други косматковци.

Снимка: Go Guide

Кучешкият фестивал съчетава приятното с полезното. Освен среща с множество щандове с продукти на любими брандове - пекарни, производители на козметични продукти, играчки, аксесоари и други, на място ще има и няколко организации, който се грижат за бездомните животни, тяхното оцеляване и осиновяване. Попитай как можеш да помогнеш на куче в нужда и бъди съпричастен.

Събитието ще предложи на домашния ти любимец много игри с награди, а също - състезателни игри за тичане с препятствия, игри за най-послушните и такива за най-любопитните стопани, знаещи от А до Я за отглеждането на домашния си любимец. След това за доброто настроение и утоляване на жаждата ще се погрижат Stella Artois, които са подготвили за посетителите освен студена и пивка бира, и много страхотни подаръци.

Кучешкият фестивал идва два дни след първия учебен ден и се провежда в Деня на София. В духа на тези септемврийски празници гостите на Dog Fest ще имат възможността да запишат своите домашни любимци на училище за кучета. Там ще се преподават няколко урока как стопаните да превърнат и най-големия пакостник в спокойно и послушно куче. Към програмата са включени и аджилити демонстрации на терен, а за децата ще има от традиционния кът, в който да творят със своите косматковци.