Всеки добър стопанин иска да направи всичко възможно, за да се грижи добре за своя домашен любимец. Това включва редовни, ежедневни дейности, за да се гарантира, че животните са щастливи и здрави.Advertisement

Лятото вече е тук и един от най-важните аспекти на отговорната грижа за домашни любимци са ежедневните разходки и социализирането с други животни. Извеждането на кучето ви навън за игра може да бъде страхотно прекарване и за двама ви. Тъй като са социални същества, кучетата обичат да се разхождат на открито.

Не забравяйте да се запасите с лакомства за след това, за да възнаградите своя приятел за доброто му поведение. Играчките за домашни любимци също за добър начин да разнообразите ежедневието им.

Отговорното притежание на домашни любимци включва и осигуряване на животните с прясна вода и здравословна храна по всяко време. Правилната храна за домашни любимци ще обогати живота на вашия най-добър приятел, като му осигури необходимата енергия и хранителни вещества.

Миенето на зъбите им, сресването на козината им и осигуряването на здравословна храна ги поддържа във върхова форма. Днес ще ви покажем някои полезни неща, с които можете да погледзите вашия любимец:

Puppy Chewing Box - кутия с лакомства за кученца

Market.dir.bg

Купи Тази кутия съдържа хубава селекция от напълно натурални тренировъчни наградки, които правят обучението на домашни любимци лесно. Малките и удобни парченца могат да се използват за положително подсилване или награда за добро поведение. Това е важно за засилване на връзката между стопанин и куче.

Термобутилка с купичка за куче Dog Bowl

Market.dir.bg

Купи Термобутилката е с двустенна вакуумна изолация и може да побира 1000 мл. течност, а към нея има и малка купичка, в която можете да наливате вода, когато сте навън. Термобутилката поддържа напитката студена до 24 часа.

Кучешко легло

Market.dir.bg

Купи Леглото е изработено от здрав и издръжлив плат, който може да издържа и на най-интензивното драскане. Пере се на температура до 30° и изсъхва изненадващо бързо.

Подложка за близане

Market.dir.bg

Купи Подложката за близане действа успокояващо на вашата котка докато се наслаждава на любимото си лакомство или храна. Помага за освобождаването на ендорфини чрез насърчаване на близането. Може да използвате когато излизате от вкъщи, при стресови моменти като посещение на ветеринар, инжекции, къпане, подрязване на нокти, при гръмотевични бури и фойерверки, по време на възстановяване след нараняване.

Alcat Adult Chicken

Market.dir.bg

Купи Alcat Adult Chicken е пълноценна и балансирана храна, специално разработена за зрели котки на възраст над 12м. Подходяща за всички породи и размери. Alcat Адулт Chicken е със формула, осигуряваща на Вашето коте необходимите му хранителни вещества, за да поддържа жизнеността и благосъстоянието му по време на периода на растеж.

Aldog Maintenance

Market.dir.bg

Купи Пълноценна храна за домашни любимци, подходяща за зрели кучета от всички породи. Съдържа пребиотици (FOS), които помагат за балансирането на чревните бактерии и благоприятстват производството на твърди, плътни изпражнения. Също така съдържа холин хлорид, който допринася за процеса на усвояване на мазнините.

Наградки от патешко месо

Market.dir.bg

Купи Те са направени от 100% прясно патешко месо, голяма част от което е чисто мускулно месо. Това осигурява на нашите кучета висококачествени протеини, които са лесно смилаеми. Мускулното месо е един от най-важните компоненти на балансираната диета за кучета.

Рог BUFFALO HORN - Голям

Market.dir.bg

КупиРогата са здравословни продукти за дъвчене, пълни с минерали и калции. Те са дългатрайни, тъй като не са допълнително обработвани и също така не се чупят. Биволският рог е един от твърдите, дълготрайни и 100% естествени продукти за дъвчене за кучета.

Подложка за близане

Market.dir.bg

Купи Подложките се препоръчват за кучета и за котки и имат различни модели повърхности, които са предназначени да угодят на езиците както на кучетата, така и на котките. Моделите на LickiMat са подходящи за всякакви лакомства и храни - от кисело мляко, фъстъчено масло и лакомства за намазване до сурови, мокри, сухи и течни храни

Пръчици от пилешко месо с коластра

Market.dir.bg

Купи Тези пръчици са най-лесният начин да комбинирате много полезното дъвчене с превантивни здравни грижи за домашния си любимец. Коластрата помага за поддържане на здрава имунна система и повишава устойчивостта към вредното въздействие на замърсители и алергени.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg