Тя се намира на Лазурния бряг във Франция, близо до Кан. Домът е изграден от модули, следващи любимите форми на модния гуру - овали. Затова и французите я кръщават Къщата с балончетата. Тя е още "млада" - няма и 40 години, откакто е построена. Дело е на гениалната мисъл на архитекта Анти Ловаг.

Историята на този щур дом започва преди 20 години. Тогава Карден търси жилище в Кан, но не може да се примири, че всички къщи на Лазурния бряг са със стандартна структура. Така открива едно парче земя с невероятна гледка към Средиземно море, върху което вече се строяла къща. Тъй като собственикът починал преди края на градежа, Пиер Карден купува недостроената сграда.

Цялото обзавеждане на дома е изградено от извивки и овали - леглата, ваните, столовете и аксесоарите. Дори осветлението било направено така, че цветовете да се сменят в зависимост от часа на денонощието.

Когато творението на Анти Ловаг било готово през 1990 г., то не спечелило възхитата на останалите богаташи с домове на Лазурния бряг. Напротив, те асоциирали сградата с луксозна лудница и я нарекли Crazy House (Лудата къща).