Червеното е цвят, свързан с действие и енергия. То излъчва сила, мощ, страст, романтика. Червеният цвят привлича вниманието, предизвиква емоции и в същото време придава увереност. То също се свързва с лукс - всички харесваме червено ферари, както и обувките на Кристиан Лубутен, които са с червени подметки. Освен това, червеният цвят е хубаво да присъства и в дома ни. Това е първият цвят, който бебета могат да видят. Той има най-дългата дължина на вълната от всички цветове.Advertisement

Червеният цвят стимулира апетита и оказва влияние върху емоциите ни. От една страна с него свързваме щастие, влюбване, стаст, романтика. От друга страна той ни призовава да внимаваме и да спрем. Наистина силата му върху възприятията ни е изключителна. Днес ще ви покажем някои идеи за дома в червено, с които ще вдъхнете повече живот, сила и настроение в ежедневието си:

Керамични форми за печене

Купи Кухнята е място, което трябва да ни вдъхновява, да има настроение и цветове около нас. Червените керамични тави са изработени от 100% естествени материали и са толкова красиви в този цвят. Истинско вдъхновение за кулинарни приключения.

Двустенна охлаждаща чаша

Купи Обичате ли да хапвате пресни плодове? Тази чаша е истински помощник в това да ги държим свежи през целия ден. Ако обичате да си приготвяте плодове за работа или просто си нарязвате повече, които не можете да хапнете наведнъж и ще изядете по-късно, чашата ще ви ги задръжи охладени и свежи в продължение на часове. Плодовете можете да държите в капака, а кисело мляко в долната част. Идеалното решение за здравословна закуска.

Електронна кухненска везна

Купи Кухненската везна е много полезен уред, особено за хора, които обичат да експериментират в кухнята. Колкото и излишен да ви се вижда, веднъж започнете ли да я използвате, няма да искате да спрете. Правилните пропорции са основата за всяко добре приготвено ястие.

Комплект Фондю

Купи Комплектът е подходящ както за лична употреба, така и за подарък. Фондюто е традиционно швейцарско ястие, което се приготвя от парчета сирене, термично разтопени с бяло вино до кремообразна консистенция в този специален уред. Истинска наслада за сетивата.

Червена кафеварка

Купи Класическите кафеварки са толкова красиви, а и кафето, приготвено в тях, е с невероятен вкус. Тази кафеварка е направена от неръждаема стомана и алуминий и може да приготви 6 чаши кафе за нула време.

Машинка за паста

Купи Прясната паста е любимо ястие не само на италианците, но и на милиони хора от различни кътчета на света. Прясната паста има няколко предимства пред сухата. Тя не се подлага на термична обработка за изсушаване и по този начин не се губят полезните ѝ свойства. Освен това е много по-вкусна и се приготвя лесно в домашни условия. Машината придава на тестото необходимата форма и големина.

Керамичен съд за масло

Купи Много по-лесно и полезно е да държим маслото в подходящ съд, отколкото в търговската му опаковка. Тя се къса лесно и не е удобна за дългосрочно ползване, а маслото е продукт, който използваме повече време. Този съд в червен цвят е чудесно решение за тази цел.

Бутилка за течности с органайзер за хапчета

Купи Ако искате да си улесните живота, тази бутилка е истински помощник. Тя има седем отделения за хапчета, които можете да ги подреждате хронологично, така че да не се бъркате. Освен че ще ви подсеща кои хапчета е време да пиете, ще ви насърчава да консумирате повече вода. А както всички знаем, това е изключително важно за цялостното ни здраве.

Комплект два броя керамични ножове и керамична белачка

Купи Този луксозен подаръчен комплект се състои от универсален нож, нож за белене и белачка. Ножовете са с керамично покритие и са изключително удобни. А това е уред, който определено не трябва да се подценява и се използва ежедневно.

Керамичен сет за чай

Купи Пиенето на чай е ритуал, на който трябва да се насладим. А това няма как да стане без правилните прибори. Комплектът е ръчна изработка и включва табла, чаша, чайник и стоманен перфориран филтър за чай. Вместимостта на чайника е 500 мл.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.