Подобен ремонт се определя като сериозна инвестиция в дългосрочен план - освен трудоемък и отнемащ време, той също така се свързва и с немалък разход на средства. Поставянето на алуминиева или дървена дограма трябва да бъде извършено от надеждна фирма, която би могла да ви предложи и разумни цени, съветват от Джи Ес Джи.

Как да разберете, че дограмата е за смяна

Не е много трудно да установим потребността от нова ПВЦ или дървена дограма. Ако сегашните ни прозорци не са били реновирани от десетилетия, пропускат влага и вода, не уплътняват добре, а през тях лесно преминава студен въздух, то в случая е силно желателно да ги сменим, споделят от Джи Ес Джи. Важно е да заложим на стъклопакет (двоен, троен, четворен) с добро качество, защото именно той преобладава в цялата конструкция. Независимо дали става дума за терасата или за обикновени прозорци, трябва да изберем решение с висока устойчивост и модерен дизайн.

Каква дограма да изберете, съветват от Джи Ес Джи

Изборът на нова дограма не е особено лесна задача, имайки предвид разнообразието от предложения из търговската мрежа, разказват от Джи Ес Джи. Ето кои са водещите варианти в случая:

  • PVC прозорци - тези решения са стандартен избор за по-голямата част от потребителите. Осигуряват отлична изолация, отличават се с висока устойчивост, могат да се поръчат в различни RAL цветове и се продават на достъпни цени. Придават модерен облик на дома, почистват се лесно, което ги прави и практично решение за всяко домакинство, разказват от Джи Ес Джи;

снимка: Джи Ес Джи

  • Дървени - изработват се от първокласна дървесина и са любимо решение за много от нас, защото внасят допълнителен комфорт и уют в помещението. Правят интериора елегантен, стилен и актуален, а влагоизолационните им качества са сред причините и вие да заложите на тях;

 

снимка: Джи Ес Джи

  • Алуминиеви - основното им предимство е дългият срок на експлоатация, заради който покупката на алуминиеви камерни прозорци е рентабилно решение. Могат да се открият в множество разновидности и да се поръчат в цвят по желание на клиента.

 

снимка: Джи Ес Джи

Ако старите прозорци ни "напомнят" ежедневно, че е дошъл моментът да се заемете с тяхната смяна, то е крайно време да извършите този толкова важен ремонт и да си осигурите необходимия комфорт. От Джи Ес Джи съветват да изберете доказала се в областта фирма, която разполага с добре обучен екип от специалисти и професионални машини за извършване на подобен вид ремонти.