Настъпва сезонът, в който се захващаме с освежаване на домовете си и планирани ремонти. Верен на мисията си да предвижда и отговаря на всички нужди на своите клиенти, Sofia Ring Mall организира отново кампанията "Всичко за дома". От 23 май до 2 юни в търговския център Ви очакват сензационни намаления на стоки за дома - до цели 50%!

Снимка: Sofia Ring Mall

Сега е моментът, в който всеки може да си позволи да разкраси и освежи дома си с елитни стоки и продукти на изгодни цени. В атрактивните оферти на "Всичко за дома" се включват любими брандове като Miele, Roxyma Dream, JYSK, Bohemia, "Явор", Mr. Bricolage, Dormeo, Benjamin Moore, English Home, Cook&Home, Ralitsa, Bed, Bath&Table, notosgalleries и др.

Разкошен мек диван, нови мебели, градински комплекти, висококачествена домашна техника и посуда, мечтания цвят за стените, спални комплекти, луксозни аксесоари и още много атрактивни предложения Ви очакват от 23 май до 2 юни в Sofia Ring Mall! С голямото си разнообразие от обекти в сектор "за дома" търговският център дава възможност на своите посетители с едно идване да намерят всичко, от което има нужда всеки красив и уютен дом.

"Всичко за дома" затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.