Както гласи старата поговорка - първо идва любовта, след нея пристига бракът, а накрая... имението за 11.8 милиона щатски долара. Или поне такъв е случаят с Бритни Спиърс, която само ден след сватбата си похарчи цяло състояние за внушителна къща, под чийто покрив да заживеят заедно със съпруга ѝ Сам Асгари. След церемонията, в която двамата официално се врекоха един на друг, младоженците така и не заминаха на меден месец, както повелява традицията, но за сметка на това си направиха разкошен подарък, с който да започнат новата глава от съвместния си живот.

Задокеанската преса предава, че новата им придобивка се намира в предпочитания от много звезди квартал Калабасас в Лос Анджелис, заемайки парцел от 6.47 декара, като само едноетажната сграда, издигната в средиземноморски стил, която съпрузите наричат свой дом, обхваща близо 1083 квадратни метра от тях. Агенцията на недвижими имоти "Coldwell Banker" пуска на пазара жилището на цена от близо 20 млн. долара, които Принцесата на поп музиката, както наричат певицата, с удоволствие плаща, за да се нанесе в него с любимия си.

Вижте снимки >>

Зад впечатляващата фасада на сградата се крият общо седем спални, девет бани с мраморни вани, домашен фитнес с всички необходими уреди, кино зала с кожени кресла, винарска изба и отделни помещения за прислугата. Според американските медии обаче най-уникалното пространство в нея е специалната стая за опаковане на подаръци. Освен всичко изброено дотук, тя има и подземен СПА център с два салона за преобличане, които са отделно от дрешника.

Спалнята на Спиърс разполага с камина и поразителен вход с арка, проектирана в красиви природни нюанси на бяло, бежово и сиво. До основното легло има и удобна зона за сядане, украсена с кристален полилей, допринасящ за луксозната атмосфера на интериора. Прозорците на кухнята, трапезарията и всекидневната, делящи едно огромно отворено пространство, гледат към задния двор, където е откритият плувен басейн, облепен с мозаечни плочки, който може да поддържа постоянна температура от над 30 °С, не че това е необходимо, предвид факта, че в едната му страна стои джакузи, но знае ли се... Освен това в него се вливат водите на триетажен фонтан, придаващи допълнителен разкош. В близост до тях има и обособено място за барбекю, където могат да прекарат деня, заедно със свои приятели, празнувайки някой хубав повод, например.

Снимка: Официален профил в Instagram

Както е добре известно, носителката на редица награди "Грами" има слабост към автомобилите, а за нейно успокоение тя може да държи своите безценни возила в гаража, побиращ общо пет коли, а ако ѝ дойдат гости, те могат да паркират своите превозни средства на частната алея.

Най-интересният факт за новия дом на Бритни е, че се намира в близост до този на бившия й съпруг, а именно Кевин Федерлайн, в който той живее с двамата им синове Шон Престън и Джейдън Джеймс.

"Кевин се изненада, че от всички квартали, в които може да си позволи да се премести, тя избра неговия", каза източник пред TMZ. "Докато неговото спокойствие, на което той държи много, не бъде нарушено вследствие на присъствието ѝ там, надали ще има проблем."

Имотът е пуснат на пазара през януари 2021 г., но всъщност е построен през 2009 г. В сайта на "Coldwell Banker" пише, че "тази къща е издигната от първоначалния ѝ собственик с несравнимо качество и дизайн", а ние няма как да не се съгласим.

Снимка: Официален профил в Instagram