Мелания Тръмп, първата дама на САЩ, за втора поредна година търпи сериозни критики за това как е украсила Белия дом за Коледа. Както и през миналата година, в социалните мрежи сравняват г-жа Трамп със злобно същество от детските приказки, което иска да уплаши всички.

Вижте снимки >>

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп е оформила президентската резиденция по последна мода, но американците явно не оценяват това.

Недоволни хора, видели снимките, които качиха от Белия дом, я упрекват, че тя е превърнала един от символите на САЩ в дом на ужасите.

Белият дом традиционно се преобразява в навечерието на Коледа с помощта на първата дама. Но за втора поредна година Мелания провокира хората в социалните мрежи, които я критикуват остро.

Работата е в това, че хората не приемат добре в коридорите да бъдат разположени симетрично подредени алено червени елхи, изградени от хиляди горски плодове. На хората това им навява асоциация с река от кръв от филмите на ужасите.

Потребителите на Туитър дори са подходили с чувство за хумор към украсата и предлагат на Мелания да допълни интериори с още елементи, за да има цялостната визия и наистина ужасен вид. Те предлагат на Мелания в центъра около елхите да бъде поставена фигура на призрак, а до него знаменитата фраза: "Поиграй с нас, Томи..."

Кадър: Туитър

Някои пък направиха колаж, като на елхите на Мелания сложиха бели шапчици като в популярния сериал "Историята на прислужницата" по романа на Маргарет Атууд.

Иначе в своя Туитър първата дама разказва, че тема на нейния проект е идеята за "Американските съкровища" и благодари на доброволците, които са украсили Белия дом.