На 5 октомври в 18:00 часа на ул. "Околовръстен път" 106 А в София отваря врати новият шоурум на "Мебели Виденов". Това е 43-тият обект на българската компания за обзавеждане и най-големият досега. Магазинът е на 3 етажа с обща търговска площ от 3000 кв. м.

Новият шоурум представя готови интериорни решения за вашия дом. Тук можете да почерпите идеи за обзавеждането на вашата дневна, спалня, детска или юношеска стая. Проектантите в магазина са на разположение да изготвят идеен проект за мечтаната от вас кухня.

Модерен, в крак с всички интериорни тенденции, новият дом на мебелите ще посреща своите първи гости в "Нощта на мебелите".

Магазинът ще работи до 22 ч., с удължено работно време в деня на откриването. "Мебели Виденов" са подготвили много подаръци, изненади и емоции за цялото семейство. В специалната програма за вечерта са планирани магически спектакъл, светлинно шоу и преживявания, които не се подчиняват на гравитацията. На 5 октомври първите посетители на магазина  ще могат да се възползват от специално организиран транспорт по график, с начален час 17:30 ч. от стадион "Васил Левски"

Организирана е и томбола с големи награди. В нея може да участва всеки, посетил магазина до 20 октомври 2019 г. Наградите включват 3 ъглови дивана "Джъстин", 30 ваучера по 300 лв. и 300 релакс стола Максим.

До тази дата /20-ти октомври/ всички клиенти на новооткрития шоурум "Мебели Виденов" ще могат да се възползват от 30% отстъпка на избрани артикули, специално за магазина.

Най-големият шоурум на "Мебели Виденов" ще предложи на своите клиенти една различна атмосфера, която създава комфорт и спокойствие при пазаруване. Готовите интериорни решения са вдъхновение за уют, а огромното разнообразие може да задоволи и най-взискателния вкус.

Повече информация за събитието и графика на автобуса можете да видите на: https://furniturenight.com/

 

Материалът е предоставен от партньор на Дир.бг