Няма нищо по-хубаво от това да попълните стените си със снимки на близки хора. Всеки от тях заслужава малко място във вашия дом. Рамките са перфектно решение за тази цел. Има много интересни начини, по които можете да декорирате вашите снимки, така че да изглеждат истински шедьоври.Advertisement

Преди да изберете рамка за снимка, помислете за пространството, в което искате тя да стои - какво ще бъде обкръжението ѝ и формите наоколо. Ако вашата снимка ще стои сред други рамки, хубаво е да се съобразите с техния цвят и размер.

Ако искате да окачите множество снимки в рамки на стената, може да заложите и на готови решения. Позиционирането и оформянето им ще създаде ключова фокусна точка в стаята и ще накара гостите ви непременно да гледат там.

Предлагаме ви 10 стилни и модерни решения за вашия дом:

Рамка за снимки Prisma

Market.dir.bg

Купи Рамките са невероятен начин да добавите модерен стил и дълбочина към вашите снимки, както и допълнително да ги защитите. Тази рамка в меден цвят е закачлива и подходяща за позициониране върху дървена мебел. Можете да я сложите във всяка една стая на видно място. Предлага се в различни размери.

Комплект от 3 бр. висящи рамки

Market.dir.bg

Купи Ако имате цветни стени или цветна тематична стая, просто решете дали искате да съпоставите или сблъскате толкова цветове. Може би по-доброто решение е да се спрете на по-неутрални и изчистени рамки - бели или черни. Този комплект съдържа три броя снимки с черни рамки, които могат да висят на стената - едно интересно интериорно решение.

Комплект от 5 бр. рамки за снимки

Market.dir.bg

Купи Цветните рамки стоят чудесно на изчистени и празни стени. Те им придават живот. Ако снимката ви е пълна с цветове, заложете на по-тънка рамка. Ако фонът на нея е по-изчистен, може да изберете цветна рамка. Този комплект позволява акцентът да бъде върху вашите снимки, не върху рамките.

Дърво за семейни снимки със сребърно покритие

Market.dir.bg

Купи На пазара се предлагат и по-нестандартни решения, които са много подходящи за подарък. Но те ще се впишат чудесно и в дома ви като красива украса. Такова е например дървото за семейни снимки със сребърно покритие. На него може да изобразите част от вашето родословно дърво със седем малки снимки във формата на сърце. Може да изберете и вариант за 10 броя малки снимки.

Фотодисплей

Market.dir.bg

Купи Фотодисплеят е друг вариант, който представя вашите снимки по по-различен начин. Той може да се постави на много места и в него може да позиционирате три ралични снимки. Отраженията на стъклото ви позволяват да видите различно изображение в зависимост от от това къде седите, или под какъв ъгъл виждате рамката. Може да изберете и по-малък размер.

Часовник с аларма и снимка

Market.dir.bg

Купи Какво по-хубаво от това да виждате снимката на най-любимото ви същество всяка сутрин, когато се събуждате? Въпреки че алармите са неприятни, когато видите снимката на някой, когото много обичате, утрото със сигурност ще стане по-хубаво. Този часовник е наистина специален.

Фотодисплей за 16 броя снимки

Market.dir.bg

Купи Стандартните рамки понякога могат да бъдат много скучни, но има някои творчески начини да окачите снимки по интересен и нестандартен начин във вашия дом. Този фотодисплей е такъв. На него можете да закачите 16 любими снимки, които изглеждат като интересно интериорно решение в дома ви.

Колаж от 9 рамки за снимки

Market.dir.bg

Купи Когато избирате рамки за снимки е важно да има баланс между тях. Ако имате ярка и смела снимка, трябва да изберете рамка, в която снимката да бъде основната атракция. Ако искате акцентът да бъде върху рамката, тогава снимката или картината вътре трябва да бъде по-едноцветна и еднообразна.

Рамка за снимки "WOODY"

Market.dir.bg

Купи Различните елементи правят снимките различни. Тази рамка е уникална и забавна, държана от дъвена фигурка на човече, която играе ролята на статив. Ръцете и краката му държат стъклената рамка. В нея можете да сложите и пейзажна снимка.

Рамка за снимка Fashion

Market.dir.bg

Купи Не забравяйте не че при рамките не става дума само за външен вид. Рамкирането защитава снимките от прах и влага. Стъклата на рамките имат и UV защита и те не избледняват с времето. Така че избирайте красиви рамки за вашите снимки и направете дома си още по-уютно и приятно място.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg