Когато се запознаете с мъж, обърнете внимание на това какви отношения има с майка си. Това ще разкрие доста неща за това, какъв е той като човек, или най-малкото за това как се отнася към романтичните си партньори.

Това, как един мъж се отнася към майка си, говори много за него. Ето шест примера за динамиката на отношенията между майка и син и свързаните с тях прозрения.

Как отношенията на мъжа с майка му влияят на отношенията му с вас

1. Ако той напълно избягва майка си

Прекарва ли много време в избягване на майка си, не защото е лош човек, а защото тя му създава безпокойство или го дразни? Той не може да я постави на мястото ѝ, ако тя го разстройва; той е човек, който обича хората и не е много уверен в себе си. Освен това се страхува, че ако ѝ каже как се чувства, или ще я разстрои, или ще си има неприятности с нея.

Известен е като "мило момче" и е харесван от другите, но плува под повърхността, което означава, че не се ангажира много със социални дейности. Ако сте общителен партньор, няма да процъфтявате с този мъж. Ако обичате да действате под радара, този пич е подходящ за вас.

Той може да бъде малко пасивно-агресивен, но е малко вероятно да ви изостави, ако се обвърже с вас.

Защо? Обвързването с него вероятно поражда тревожност, така че ако е решил да се справи с това и да остане с вас, вие сте неговата пазителка. На него му е необходимо много, за да се справи с проблемите с главата си, така че очаквайте дълбоки разговори и караници, които ще бъдат сложни.

2. Ако майка му диктува живота му 

Той не може да направи или да каже нищо без "одобрението на мама", дори да е на 40 години.

Смея ли да го кажа? Бягайте!

Да, този мъж ще се грижи за вас и ще ви разглезва. Да, този мъж вярва, че жените са от съществено значение и са ценени. Все положителни неща, нали? Разбира се, че са.

Проблемът се състои в това, че в неговия свят може да има само една пчела кралица и това, скъпа моя, не сте вие. Това е тя.

Това означава, че всяко важно решение, което той взема, ще бъде обусловено от това какво иска тя, а не какво искате вие двамата като двойка. Той е любящ и привързан човек, който е най-добрият приятел на всички. Никой няма лоша дума да каже за него.

Той е щедър по дух и верен като кученце, но в крайна сметка мнението му за вас винаги ще бъде оформено от тази видима или невидима сила: Най-скъпата мама.

3. Ако открито мрази майка си

Този човек има толкова голям чип на рамото си; хората се учудват, че може да мине през вратата. Той е хитрец и страхотен бизнесмен, но има захапката на гърмяща змия. Внимавайте!

Той има бурна връзка с майка си, която се корени още от първия ден, и тя не е хубава. Или тя е гореща каша, или някак си, в някакъв момент, го разочарова или го разочарова толкова силно, че не може да стъпи на крака с него. Той държи на злобата на всяка цена, така че да се обвържеш с него би означавало да задоволиш нуждите му.

При целия си темперамент обаче той притежава привлекателен драматизъм и емоционален компонент, който граничи с харизма.

Той е съкрушено лошо момче и жените обичат това, а той обича жените... до известна степен. Той ги обича, когато се държат както трябва, а не когато се държат както не трябва. Шовинист ли? О, да.

Истината е, че той се страхува от властта, която една жена може да има над него, затова има куп приятелки и някак си никоя от тях не се мери с него. Освен това е склонен да се оплаква от майка си и да печели съчувствие за разбитото си детство.

Ако смятате да се срещате с такъв тип, ето какво мога да ви предложа: Не го правете!

4. Ако той се страхува да не разочарова майка си

Той е близък с майка си, но тя не диктува живота му. Той изпитва силен страх, че ще я разочарова, и е склонен да се измъква, за да прави това, което иска, особено ако смята, че тя не би одобрила това.

Той е склонен да се промъква и да хитрува, да поема всякакви рискове и обикновено да успява в тях. Но ако сте обвързани с него, ще трябва да се включвате в малките му игри, което може бързо да омръзне. Той иска да ви угоди, защото мрази конфронтацията, но можете да го видите как ви казва "да", но след това прави това, което е искал да направи на в началото. Това е малко дразнещо.

5. Ако той напълно се доверява на майка си

Той е често с нея и макар тя да не командва, той пя търси постоянно. Толкова много, че, познайте какво? Тя знае за всички караници в отношенията на сина си!

Той много уважава жените и иска да чуе мнението на партньорката си, но също така е незрял и не може да решава сам. Той е първият човек, който помага на всеки друг в семейството, което е прекрасно, но също така е склонен да говори зад гърба на хората, да се оплаква, като в същото време се чувства така, сякаш трябва да бъде послушен.

Той се нуждае от силна жена, защото е зависим от другите.

6. Ако майка му е най-добрата му приятелка

Ако той дружи с майка си и същевременно може да се изкаже, ако тя го разстрои, имате в ръцете си уверен мъж.

Имате мъж, който не е заплашен от жените, а стимулиран от тях. Той се радва на романтични партньорства и обича тръпката от спора, така че ако сте пасивна или не сте уверена в себе си, той не е човекът за вас.

Майка му вероятно знае повече за връзките му, отколкото би искал един романтичен партньор, но ако майка му не харесва човека, когото той обича, той бързо й казва да се отдръпне, ако се наложи. Той има много приятелки, което може да е храна за ревност, и не се обвързва бързо, но когато се обвърже е много отдаден.