Жените могат да се примирят с много неща - захвърлен някъде вкъщи мъжки чорап, недоизпита бира, мръсна чаша и т.н. Повече биха се притеснили от лоша прическа, акне или лош грим. Но това, което една жена не може да понесе при никакви обстоятелства, е някой да провали сватбения ѝ ден. Ние обаче попаднахме на няколко момичета, на които се е случило точно това - сватбата им се е превърнала в лоша шега. Ето какво споделят те в свои постове в Twitter:

Андреа Б: Един от гостите на сватбата ни беше толкова пиян, че падна по стълбите и си счупи и двата крака, още преди да сме стигнали до ресторанта.

Емили Сиглер: Моят сватбен ден беше просто прекрасен, освен че си разпрах роклята, стъпих върху счупено стъкло и си изместих коляното по време на празненството.

Д-р Аманда Дилън: Предполагам, че трябва да съм радостна, ако най-големият ми проблем по време на сватбата е, че трябва да преместя изцяло мястото на тържеството, но все пак...

Марги Мерш: Роклята ми стоеше в задния двор на сестра ми. Паднах с нея в басейна, а дори още не бях пила. Просто съм си непохватна.

Кели Торнхил: Мъжът ми каза "Да обичаш, почиташ и да загине", вместо "Да обичаш, почиташ и да се грижиш за нея" (на английски "To love, honor, and PERISH" вместо "Тo love, honor, and cherish"), но водещият на церемонията му позволи да опита отново.

Деб Милър: Сватбата ми съвпадна с Националния шампионат по баскетбол. Всички гости бяха дошли и бяха настанени, но церемонията не започна до полувремето, защото всички - младоженецът, кумът, шаферите и пасторът гледаха мача.

Еми Пенза: Свекърва ми дойде в сватбена рокля на моята сватба.

Снимка: Twitter

Сузан: Свекърва ми донесе чинии с храна на сватбата, за която имаше поръчан кетъринг, за да имало за тяхната страна от семейството нещо за ядене, което харесват.