Ако всяка сутрин се чувствате като безжизнена сянка, преди да сте "инжектирали" вените си с кофеин, новата тематична чаша на "Дисни" може да се окаже подходяща за вас, съобщава сайтът Симпълмост, цитиран от БТА.

Когато чашата е празна, външността ѝ е покрита с тъмните силуети на над 40 класически герои на "Дисни". Когато горещото кафе изпълни вътрешността ѝ, персонажите "оживяват" в цвят.

Изобразените рисувани герои са от продукции на компанията от периода между 30-те и 60-те години на миналия век, така че сред тях няма да откриете Елза или Ана от "Замръзналото кралство" или Симба от "Цар Лъв".

Въпреки това в света на "Дисни" има десетки други персонажи - обичани принцеси, говорещи животни, подли злодеи, които очароват феновете.

Върху чашата са изобразени персонажи като Питър Пан, капитан Хук, Спящата красавица, някои от най-известните кучета на "Дисни" - Понго и Пердита от "101 далматинци" и Лейди и Скитника от едноименната анимация, и разбира се легендата Мики Маус.

Снимка: ShopDisney

От описанието не става ясно при каква температура се задейства цветната магия. Посочено е обаче, че чашата не трябва да се поставя в микровълнова печка или съдомиялна машина.

Снимка: ShopDisney