Истинско предизвикателство е да разполагаш само с броени час или два за себе си и да трябва да избереш по кой от всички начини да си доставиш онова вътрешно удоволствие.

Онова "блюдо отбрани сортове" изкуство, което след това дълго оставя усещането за самодостатъчност.

Когато имаме цялото време за себе си, става още по-трудно.

Започва лутането между всички желания, които искаш да си изпълниш, а главоблъскането може да продължава часове, които губиш в чудене.

С второто предизвикателство към българските артисти #храназадушата, DIR се сдобива с личен списък от музика, книги, филми и забавления.

Какво слушат и четат българските актьори танцьори, певци, режисьори, писатели, диджеи?

Ето кратък списък от актьора Виктор Танев!

Какво чете...

"Последната книга, която прочетох е тази, която озвучих - аудиороманът "Недостатъчно мъртъв" от Пирът Джеймс. Ще излезе на първи май ... Добър криминален трилър! Препоръчвам новия роман на Стивън Кинг - "Институтът"

Какво гледа...

Сериалът "La casa de Papel" по Netflix гледам тези дни, а напоследък най-много харесах корейския филм "Паразит", който обра заслужено, според мен, всички Оскари!

Какво ново...

В дните на карантина предимно се занимаваме с дъщеря ми Мира по най-различни начини. Като всяка дама тя иска цялото внимание и най-много обича да играем на криеница. Обаче за нея е лесно да се скрие в някой шкаф, а ние? 

И за да запазим доброто ви насторение ви пускаме и поредна кратка, забавна серия от продукцията на двамата актьори от Народния театър Виктор Танев, в ролята на таксиджията и Христо Терзиев. 

Да ви е весело!