Той е 9-годишен ученик с интерес към книгите, който гледа новини, чете книги, знае какво означават думите парламент и правителство, а освен това може и да готви. Младият репортер Боян Цветков представя първия епизод от рубриката си "Готвим", в която ще дава идеи за лесни, бързи и полезни вкусотии, които неговите връстници могат да приготвят сами(понякога с малко помощ от мама и татко) у дома.

До него в това ароматно приключение застава опитен майстор готвач, когото познаваме като победител в първия сезон на кулинарното риалити предаване "Hell's Kitchen". Шеф Дани Спартак завършва престижната кулинарна академия "Le Cordon Bleu" през 2013 г. и има богат  опит в кухнята, като през годините е доказвал таланта си дори във Френското посолство като личен готвач на френския посланик.

Снимка: YouTube / Bobo TV

Днес Боян и Chef Дани Спартак застават рамо до рамо в предизвикателството да докажат, че готвенето може да бъде приятно като детска игра. В първия епизод от рубриката "Готвим", двамата избират да приготвят мексиканска тортила с пилешко месо, а над кухненския плот се завързва истински дебат за това има ли ползи и какви от доматите и авокадото. Във видеото ще видите всички стъпки по приготвянето на тортила с пилешко месо, която може да се превърне в отлична идея за обяд на учениците, а ето и продуктите, които ще ви бъдат необходими за нейното приготвяне.

Снимка: YouTube / Bobo TV

Всеки месец Боян Цветков ще дава нови и разнообразни идеи за вкусни рецепти, които можете да видите в YouTube канала Bobo TV, както и на страниците на Dir.bg!