Няма начин да не сте засичали досега "момчето с табелите". Още в началото на короноваирус епидемията той стана известен с онзи надпис "Кашлям, защото току-що пуших трева".

Момчето, което всъщност се казва Сет, живее в Ню Йорк и вече има почти 6,5 милиона последователи в Инстаграм. Не може да не се отбележи фактът, че след като започва да посвещава много от табелите си на коронавируса, последователите му в социалната мрежа се увеличават с всеки изминал ден.

Преди да се "захване с коронавируса", момчето с табелите използва доста необичаен начин, за да протестира срещу всичко, което го дразни. В повечето случаи просто пише срещу какво се бунтува върху лист картон и застава на публично място някъде в Ню Йорк и не само.

Може би сте виждали някои от най-известните му снимки с табелите "Слагайте повече чипс в пакета", "Престанете да ставате веднага щом самолетът се приземи", "Да, бабо, все още си нямам приятелка" и т.н.

Разгледайте ги в нашата галерия >>

Сега обаче Сет Филипс е обединил усилия със Световната здравна организация и с Инстаграм, за да накарат заедно хората да обърнат по-голямо внимание на проблема с коронавирус пандемията и наистина да спазват строгите наложени мерки за ограничаване на заразата.

За тази цел "момчето с табелите" е публикувало няколко снимки с табели, посветени на COVID-19 в неговия стил.

Посланията на знаците гласят:

"Заедно сме в това"

"Престанете да пипате лицето си"

"Мийте си ръцете, по дяволите"

"Чистете си и скапания телефон"

"Успокойте се. Приятелите ви не правят нищо съществено"
"Моля, стойте си вкъщи"