За истинските ценители на хубавото кафе денят е немислимо да започне без чаша от ароматната напитка. Късо, дълго, горещо, студено, лате, еспресо, капучино... Независимо в каква форма е кафето, то винаги е способно да даде необходимия импулс, за да изпълним по-лесно така или иначе натоварения си график.

Освен любимо на мнозина, то е и много полезно за физическото и психическото здраве. Според научната статия на Астрид Нелиг, публикувана в Дигиталната библиотека по медицина на САЩ, кафето не само увеличава енергията, но и стимулира дейността на мозъка, което пък от своя страна спомага за по-добрата концентрация при извършването на различни дейности (Нелиг, 2016, DOI: 10.1136/practneurol-2015-001162). Дори учените доказват, че няколко паузи за кафе по време на работния ден определено могат да увеличат продуктивността на служителите.

Често, бързайки, хората не успяват да изпият сутрешното си кафе вкъщи и разчитат да си купят напът за работното място. Също толкова често обаче остават разочаровани, защото напитката не е по вкуса им - неправилно количество, прекалено сладко, прекалено горчиво, прекалено горещо, или пък изстива, докато дойде време да бъде изпито.

Снимка: iStock by Getty Images

А когато идват и по-топлите летни дни, любителите на кафе започват да търсят студените кофеинови напитки, които рядко могат да се открият в обикновените магазини, където се приготвя кафе.

Тези неприятни за вкусовите рецептори случки обаче могат да бъдат избегнати, защото:

В Subway можете да поръчате кафето си изцяло по ваш вкус

Както веригата ресторанти предлага сами да изберете съставките на сандвича си, така ви осигурява и удобството да получите най-вкусното за вас кафе. Вариантите могат да са различни - малко, голямо, черно, млечно, студено, горещо - и всички са съобразени с това какви са вашите индивидуални предпочитания.

Освен всичко това, всеки може да добави вкус към кафето си, като избере между карамел, тиква и... Кокос! Искате кокосово лате - готово.

И да, точно така, Subway отново ще зарадва клиентите си с така обичаното кокосово айс кафе. Веригата всяка година стартира летния сезон точно с Coconut Iced Coffee, защото е една от най-предпочитаните напитки от редовните клиенти. С леденото кафе Subway обаче предизвиква и хората, които досега не са го опитвали, да открият новото си любимо кафе.

Снимка: subway

Ако кофеиновите напитки с вкус на карамел могат да бъдат опитани целогодишно, то кокосът е специалното лятно предложение на веригата. Всеки, за когото ежедневната доза кафе е задължителна, може да се възползва от изкусителната оферта до 5 септември.

За направата на тази ароматна ледена напитка Subway използва натуралния кокосов сироп Monin, който внася в летните кафета тропически привкус.

Coconut Iced Coffee може да бъде закупено от всеки ресторант на Subway в България и то без да има притеснения, че ще бъде изчерпано. Така всеки любител на кафе ще бъде спокоен, че ще може да се наслади на любимата си ледена напитка и в обедната почивка.

И още сезонни предложения...

Освен косовото ледено кафе, Subway предлага още няколко лимитирани напитки тази година. Chocolate Orange Latte, което гъделичка сетивата с шоколадово-портокаловия си аромат, се приготвяше в периода 12 януари-18 април, а Pumpkin Spice Latte с пикантния си вкус на тиква ще може да бъде открит между 6 септември и 31 октомври.

Последното сезонно кафе от тазгодишния календар на Subway e Cinnamon Latte and Flat White, което пък ще е налично от 1 ноември до 31 декември.

 

А следващо ниво?

Да, възможно е, ако към страхотните кафета на Subway добавите и от вкусните им бисквитки - шоколадова, с бял шоколад и макадамия, двоен шоколад или малинов чийзкейк.

Бъди свеж като Coconut Iced Coffee. Защото всяко кофеиново желание може да бъде изпълнено в Subway.

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране на Subway