Лятото е в своя разгар, а ние все повече мислим за разпускане и свободно време.

Дори когато все пак трябва да вършим работа, това е сезонът, в който винаги се намира време и за удоволствията от живота - любим коктейл, бира или любим филм, който е на една ръка разстояние от нас.

Да, точно това е възможно в юлската жарка вечер, когато искате да разпуснете на спокойствие, защото EON предлага изключително приятен и хармоничен на сезона каталог от филмови заглавия. А като добавим, че може да гледате любимото си съдържание навсякъде и по всяко време, с коктейл в ръка, благодарение на EON Smart App, то удоволствието от гледането става още по-голямо.

Можете да изберете между страхотни филми в зависимост от това кои са любимите ви жанрове и как се чувствате.

Ето и някои предложения, с които лятната ви вечер със сигурност ще ви донесе усмивки и прохлада.

Източник: Vivacom

"Моят приятел делфинът" на Филип Марлат разказва историята на десетгодишния Люк, който отива на ваканция на тропически остров заедно с баща си и сестра си.

На острова Люк се сприятелява с игрив делфин, който обаче е изгубил пътя към дома си.

Приятелството с животното помага на малкото момче да преодолее по-лесно травмата от загубата на неговата майка и той отново да може да плува.

Източник: Vivacom

"Племето на дъгата" на Кристофър Уотсън пък ни учи как можем взаимно да помагаме един на друг...Когато възпитател с проблеми е определен да отговаря за най-проблемите деца в летен лагер....и грижата се оказва взаимна.

Морган Робъртс, който има своите проблеми получава неочаквано предложение от най-добрия му приятел - да замине на летния лагер от детството си, но този път като възпитател.

Вместо очакваното спокойствие, той се натъква на тайфа 10-годишни палави малчугани.

Докато се опитва да ги усмири, Морган постепенно започва да ги харесва, а те от своя страна му преподават безценни уроци за естеството на живота, порастването и съзряването.

Източник: Vivacom

Филмът "Страхотна година" пък ще ни отведе в щури тийнейджърски приключения. Американската тийн комедия, чийто продуцент е Селена Гомес, ще ни разкаже историята на изперкал абитуриент, впускащ се в последен опит да спечели момичето на мечтите си, и неговите най-добри приятели. Всички тръгват на пътешествие, за да видят любимата си група на най-големия музикален фестивал на годината. А там предстоят забавни ситуации. 

Можете да видите цялата колекция във видеотеката на EON през Arena Play. 

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране на Vivacom