Мария Игнатова си призна, че голямата й любов е журналистът Ивайло Нойзи Цветков. Двамата усърдно криеха връзката си от медиите, но блондинката повдигна завесата в първото за сезона издание на тв-шоуто "Папараци", на което вече е водеща.

До признанието на Мария се стигна по време на интервюто й с продуцента на предаването Андрей Арнаудов. В новия сезон на "Папараци" гостите и водещата ще отговарят на едни и същи въпроси.

На питането: "Коя е най-голямата ти любов?" Андрей отговори, че е имало една възраст, в която всяка седмица е имал своята най-голяма любов, но днес това е неговата половинка Емануела Толева. Мария каза просто: "Ивайло". На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: "Не ставай нагъл".

Игнатова отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка. Все пак тя призна, че е правила секс за първи път, когато е била на 20г.

В петък пък Нойзи гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където водещият го накара да избере снимки на идеалните женски очи, нос и устни. И когато пъзелът бе сглобен, на екрана се появи снимка на Мария. 

Игнатова неслучайно се опитва да държи извън прожекторите личния си живот след драматично приключилите връзки с други двама известни мъже - бившия й съпруг и баща на детето й - ресторантьора Петко Димитров и с актьора Димитър Рачков.