Излизайки за поредното обявяване, Рачков едва не полетя от стълбите. „Ами така е, целият Бургас е в ремонти и бордюри, чак до сцената са го докарали с тези ремонти. Но пък е толкова хубаво в Морската градина, я виж какви палми - станахме като в Африка", пошегува се той. „Да се оженим между тях", заяви с плам Игнатова, подкрепяна от публиката. „А, ко речи? Не чувам от микрофона, колеги, чуваме ли се", стресирано отвърна Рачков. „Да се оженим между тях викам, за кой път да ти го кажа?", повиши тон Игнатова.

Бургазлии веднага направиха асоциацията с актрисата Нети, която също предложи брак на Дони от сцената, но бързо се разочароваха. Оказа се, че предложението за женитба в романтичната атмосфера на Казиното е просто част от сценария на "Бургас и морето", пишат от burgasinfo.com.

Песента на Галя Ичеренска „В някой друг живот" спечели първата награда на журито на 29-тото издание на конкурса. Песента-победител е по текст на Пейо Пантелеев. Публиката пък избра друго парче - „Ваш да бъда" на бургазлията Георги Дюлгеров. Втора награда спечели „Преди да свърши любовта", изпълнена от Димитър Атанасов, а трета - „Завръщане" на Пламен Ставрев. Летният театър не успя да побере всички желаещи да видят на живо традиционния бургаски конкурс.

Снимки от конкурса "Бургас и морето" >>

Вижте Мария Игнатова като булка >>
Мария Игнатова: Ако с Рачков се разделим, аз ще се изнеса
Мария Игнатова в Max >>
Мария със свеж летен стайлинг >>
Вижте снимки на децата на Рачков и Мария >>