Борбата с коронавируса изобщо не е шега. Вече над 1380 души са жертвите на коварното заболяване в Китай, а броят на заразените е над 63 800.

В Китай обаче и по-точно на около 700 км от огнището на заразата - град Ухан, за пациентите се грижи най-сексапилната китайска докторка, която сме виждали досега. Тя се казва Юан Херонг и е доктор, бодибилдър и запален фен на косплея. Откъде разбрахме всичко това? От нейния профил в Инстаграм, разбира се.

Вижте снимки >>

"Експертите предричат, че ще има обрат в коронавируса и броят на хората, заболели от него, ще намалее, но вирусът може да мутира, затова трябва да бъдем много внимателни", пише в един от постовете си красивата лекарка.

Когато не е в кабинета си, за да лекува пациентите си, Юан е във фитнеса, за да вае мускулесто тяло. Както самата тя казва в някои от постовете си: "Аз съм гъвкава и мускулеста жена".

Тя дори споделя, че храната в болницата, в която работи, изобщо не е подходяща за нейния хранителен режим, тъй като в момента е в подготовка за състезание по бодибилдинг, на каквито често се явява и трябва много да внимава с какво се храни.

Вижте тази публикация в Instagram.

I'm going to sleep because I haven't been to the gym for a week. I'm worried that my muscles will reduce and my fat will increase. Good night

Публикация, споделена от 袁合荣 (@yuanherong1229) на