За каква връзка мечтаят мъжете от всяка зодия и как можем най-лесно да достигнем до сърцето им, ако наистина държим на тях?

Овен (21 март - 19 април)

Мъжът Овен търси партньорка, с която да поддържа огнен романс още от самото начало до края. За него страстта и романтиката са основните елементи в една връзка, затова ако не сте готови за нещо голямо, може би не сте готови за връзка с Овен. Най-лесният път до сърцето му е волята да пробвате неща, които ви плашат. Има навика да се влюбва в почти всяка, с която излиза, но ако успеете да държите темпото в интензивната и страстна връзка с него, ще живеете в едно неспиращо приключение.

Телец (20 април - 20 май)

Домът на мъжа Телец е неговата крепост, неговото царство, където се случва цялата магия. Той с лекота ще ви допусне в дома си, но там трябва да играете по неговите правила. А те са... Телецът очаква от вас просто да сте готови за любов и пълна релаксация, когато сте сами. Докосванията са много важни за него, така той усеща как се свързвате - независимо дали се гушкате или просто се държите за ръце. Той ще се разтопи, ако предпочитате храненето вкъщи пред вечерята в ресторант, но не се притеснявайте... Със сигурност няма да забрави луксозните и романтични жестове към вас пред обществото.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Общуването е ключът към сърцето на мъжа Близнаци. Той най-вероятно ще поиска телефона ви още при първата ви среща, но дълбокото обвързване не е от силните му страни, особено ако очаквате това да се случи бързо. В началото дълго време може да получавате емоджита и кратки необвързващи послания в социалните мрежи. Ако не поддържате тръпката, той може бързо да се отегчи, а от друга страна мъжът Близнаци наистина има нужда от време, за да ви опознае. Въпреки че може да не е много отворен към вас, не се притеснявайте да му задавате по-лични въпроси. А когато отговаряте на неговите, е много важно да бъдете искрени.

Рак (21 юни - 22 юли)

Мъжът Рак ще се влюби, когато му докажете своята отдаденост и с думи, и с действия. Той иска да изпитва тръпката от откровените разговори и навлизането под повърхността. Ако му споделите чувствата си, като не забравяте жестовете и докосванията, определено няма да остане безразличен. Когато той трябва пръв да сподели чувствата си, е по-трудно, защото първо ще се колебае дали само не си играете с него.

Лъв (23 юли - 22 август)

Мислете за мъжа Лъв като за голям котарак. Той обича да играе с партньора си и в, и извън спалнята. Лъвът ще ви обикне, ако сте готови да се забавлявате с него по всички възможни начини. Той винаги очаква с нетърпение следващото ви голямо приключение заедно. И очаква от вас да се хвърляте с огнена страст във всяко едно предизвикателство. Ако сте готови, игричките му лесно могат да се превърнат в нещо много по-сериозно.

Дева (23 август - 22 септември)

За да накарате мъжа Дева да се влюби във вас, трябва да му покажете, че имате открито сърце, което е подготвено за всичко, защото с Девите наистина може да ви се случи всичко възможно. Те се отдават на любовта нежно и методично, дори понякога при тях нещата изглеждат стерилни. Мъжът Дева обаче подхожда внимателно, защото обвърже ли се с вас, ще имате стабилна и дълга връзка - наричат я най-стабилната в зодиака. Той много иска предварително да е наясно какво точно търсите в любовта и не си пада по игричките и излишната романтика, когато са от ваша страна. Девата търси интелигентен партньор, който с годините да го кара да се чувства горд и завършен.  

Везни (23 септември - 22 октомври)

Целият им свят се върти около любовта и романтиката. Когато мъжът Везни е влюбен, направо можете да видите сърчица да плуват в очите му. Той иска не вие, а той да лети в облаците от силните чувства, които сте предизвикали у него. За да го покорите, трябва да споделяте страстта му към романтиката, вечерите на свещи, разходките на лунна светлина и да не забравяте да казвате "Обичам те!" Ако всичко това ви се струва прекалено лигаво, то не губете времето му. Той няма да е щастлив с вас.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Мъжът Скорпион има силна нужда от интензивна и страстна връзка, но понякога е толкова обсебен от това да се раздава докрай на всяка ситуация, че трудно може да погледне нещата по-спокойно и да разкрие кой е той всъщност. Ако искате да го накарате да се влюби, трябва да му докажете, че можете да сте не само любовници, но и приятели. Скорпионът търси партньор, който да е открит и да не го съди твърде строго. Ако разбере, че пред вас може да каже и да направи всичко, което му се иска, той ще бъде ваш.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Мъжът Стрелец е щедър любовник. Когато е в сериозна връзка, той може да дава дори повече, отколкото получава. Когато обаче не се чувства обвързан, той може да раздава любовта си щедро наоколо и на всяка. Има нужда от партньорка, която да расте заедно с него, от която да се учи. Ако обаче разбере, че при по-големи неприятности, ще го зарежете, няма да имате любовта му. Стрелецът има нужда от хумор във връзката си, освободеност в леглото и свобода и независимост във всичко останало.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Този зодиакален знак вижда връзката като инвестиция. Мъжът Козирог има нужда да знае, че времето и усилията, които влага в любовните си отношения си, ще му носят много в бъдеще, години напред. Идеалната жена за него е тази, която е сериозна в усилията си връзката да функционира и да се развива, и е достатъчно зависима, за да го помоли за помощ, ако не може да се справи с нещо. Той иска 50% приятелство и 50% романтика. Когато види, че нямате никакви притеснения да обсъждате с него бъдещия си апартамент, имената на децата и домашните си любимци, той ще ви покаже сладката лудост и всеотдайност на любовта си, която малцина имат привилегията да видят.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Мъжът Водолей е от хората, които не търсят нищо специфично в една връзка, но едновременно с това са много специфични в това какво искат от една връзка. Той се чувства привлечен от различните и уникални личности - дали ще се впечатли от розовата ви коса или пиърсинга на езика ви. Водолеят обаче е привлечен преди всичко от интелекта. Ако можете да водите дълбокомислени разговори по цяла нощ, той ще бъде силно впечатлен. Водолеят иска до себе си интересен и свободен човек, който да може да поддържа стабилна връзка и същевременно да води пълноценен живот като индивид.

Риби (19 февруари - 20 март)

Романтиката и Рибите вървят ръка за ръка. Те обаче са известни с това, че понякога са много мили, но друг път са много студени. Затова любовта не им се лепва лесно. За да достигнете до мъжа Риби, трябва да се свържете с него на духовно ниво. Ако разбирате защо той харесва конкретни песни и защо избира конкретни книги, значи можете да достигнете до сърцето му. Той има нужда едновременно и от внимание, и от свобода, за да бъде щастлив. Балансът е труден, но при него всичко е баланс.