17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

Една стара истина не сте се постарали да научите:(((( - насила любов и обич не става......

Дръж се като ковра и скочибра, и чакай мъжът да се влюби според зодията си! Хахах!

и му проповядвай феминизъм и кариеризъм, обясни му, че не си готвачка и чистачка, светни го, че не искаш деца, понеже те са за простолюдието, и накрая му намекни, че очакваш само той да шета из къщи. Гарантирано ще се влюби в тебе, каквато и зодия да е, даже може и да се сбие с още 10-ина кандидати за тебе...

Глей кви аджамии, ти я онождаш като ората - тя ти разпраа "Обишам те!" Тц.тц.тц..

Тъпотия. Ако някоя ми се лигави и по цял ден повтаря, че ме обича, направо изхвърча от вкъщи. Завинаги.

Много е лесно и не зависи от зодията, давате му да пие две-три ракии, голямо деколте така че като се надвесите да забележи зърната ви и къса пола така че като седнете срещу него да забележи че сте без бельо, гарантирано ще се влюби във вас поне за една нощ

Това важи за простолюдието, при мен трудно ще мине този номер....

си гений, щото при теб никакъв номер не минава, и като гледам никога и няма да мине.. Хех-хех-хех!

Е какво толкова ви е направил мъжът, че да го карате да се влюбва, във вас!? Или може би, не ви е направил!?

Явно съвсем сте го закъсали за новини, Дир.

Всички зодии се впечатляват от езика на дълбокото гърло. Започнете ли да му говорите на този специфичен френски диалект и се сприятелите с неговия 'рамбо' ще имате пълен контрол над мъжката централна нервна система.

Таман се чудех как да го напиша по-деликатно, че да не ме изтрият, но виждам, че вече няма нужда :D:D:D